Afaceri intre Mircea Sandu si nepotul lui Josep Blatter

Afaceri intre Mircea Sandu si nepotul lui Josep Blatter

0 74

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a cedat drepturile de retransmitere a partidelor echipei nationale de pe teren propriu, in valoare de cateva milioane de euro, catre o companie internationala al carei presedinte si director general este nimeni altul decat nepotul lui Joseph Blatter, Philippe, informeaza ziarul Saptamana Financiara.

Acesta se afla in fruntea companiei Infront Sports&Media AG inmatriculata in cantonul Zug din Elvetia. Potrivit presei franceze, partida Romania-Franta disputata in urma cu o luna a fost vanduta in Hexagon postului M6, care a oferit firmei elvetiene „Infront Sports&Media” 4,5 milioane de euro. Suma este de 13 ori mai mare decat plateste TVR pentru a transmite in Romania acest meci.

Mircea Sandu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, s-a aratat vizibil iritat de intrebarile ziaristilor, vizavi de acest subiect, sustinand ca nu este treaba presei cu cat si de cand au fost acordate drepturile de retransmitere catre compania manageriata de nepotul lui Joseph Blatter.

„Va dati seama ca este un contract confidential si nu va pot da detalii. De ce nu va raspund aia de la companiile de stat…? Veniti sa ne luati pe noi la intrebari? Ar trebui sa mergeti sa vedeti si dumneavoastra cum este in strainatate cu aceste contracte de marketing sa nu mai puneti intrebari din astea. Si pana la urma care este problema daca lucram cu aceeasi firma. Nici nu stiam ca este o societate in care presedinte este nepotul lui Joseph Blatter”, a explicat presedintele FRF, Mircea Sandu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.