Afacerea Complexul Tampa aduce DNA la CJ Brasov

Afacerea Complexul Tampa aduce DNA la CJ Brasov

0 100

La Brasov, starea de conflict dintre democratii lui Basescu – Boc si liberalii lui Tariceanu se zvoneste ca va trece dincolo de campania electorala de toamna. Varful de lance al acestei batalii, fostul consilier judetean si actualul deputat PD, Ioan Dumitru Puchianu (cel care a intors retrocedarea Castelului Bran) a anuntat recent ca asteapta ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) sa inceapa o investigatie mai serioasa la Consiliul Judetean Brasov, patronat de liberali.


Fara indoiala este vizat fostul coleg de partid democrat, azi PNL-istul Aristotel Cancescu, seful Organizatiei PNL si al CJ Brasov.


Actuala sesizare vizeaza maniera in care Consiliul Judetean Brasov, in perioada cand Pucheanu era consilier, a achizitionat „Complexul de Agrement Tampa”. Democrat – Popularul Pucheanu spunea ca demersul a fost o adevarata bataie de joc la adresa brasovenilor, fiindca au fost aruncate pe fereastra zeci de miliarde de lei vechi pentru cumpararea, in urma cu patru ani, a unei constructii care este in paragina si acum”.


Administratia judeteana brasoveana a cumparat de la una din „cooperativele” brasovene (al carei presedinte, Gheorghe Atomei este consilier municipal PSD) acest imobil la o valoare exagerat de mare, ce s-a ridicat la peste 1 milion de euro.


Dupa atacurile verbale din ultima vreme si actiunile directionate politic vor urma anchete serioase?.


Odata cu sesizarea DNA, (numai aceasta institutie are competenta de a ancheta presedintii de consilii judetene), dosarul cauzei va trebui clarificat! Ori se gaseste un vinovat si acesta trebuie pedepsit pentru fraudarea banului public, ori se va da ca si in atatea alte cazuri, faimosul NUP (neurmarire penala).


?


Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.