Afacere Vodafone

Afacere Vodafone

0 65

Ieri m-am pomenit cu un mesaj din partea Vodafone,care se incheie cu urari de bine si convorbiri placute.Cu astea nu am treaba,chiar daca nu sunt reale si realizabile.
In schimb textul mesajului ma pune pe ganduri. Si iata de ce si cum suna el: „Ai valabilitate pana la 19.08.2008,ora 13:14:16,dupa care nu vei mai putea initia apeluri.
Reincarca sau cumpara valabilitate apeland la … etc,etc.”
Nu este oare ciudat sa cumpar valabilitatea banilor mei aflati in cont,7,26 euro? Ca ce chestie?
Pe 20 iulie am incarcat de 9(noua)euro si ceva. Si nu i-am consumat ca nu am avut chef.
Poate sunt Marele Singuratic si am cizme in patratele cu buline,fara corespondent.Ma obliga Vodafone sa consum euroii mei vorbind cu sfantul Ghelasie? De ce imi taie maul dupa o luna, chiar cu bani in contul lor? Si ma obliga sa reincarc peste existent.
Da’ ce, astia sunt vreo banca nou infiintata si de care nu am auzit inca,”Vodafone Bank”si care ma obliga sa-mi depun banetul la ei ca sa pot apela eventual 112 in caz ca ma doare in vreun cot?
Vreau sa-i intreb pe mesterii vodafonisti daca ei se ridica de la masa cand s-au saturat sau zabovesc indopandu-se pana le crapa burta,neasteptand digerarea si eliminarea sarjei normale.
Se pare ca limitarea unui credit la o luna,in caz de neconsum,este o afacere curat murdara.
Cred ca sunt destui cei care nu au bagat in seama fleacul acesta sau nu i-au dat importanta.
Si poate se mira ca scriu despre el. Dar procedeul mi se pare incorect si ma bate gandul sa schimb firma, caci afacerea pute cel putin a nesimtire.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.