Aeroportul nu va ramane in faza de proiect!

Aeroportul nu va ramane in faza de proiect!

0 149

Proiectul Aeroportul International Brasov-Ghimbav, asezat pe primul loc de brasoveni a fost subiect de prezentare in cadrul reuniunii organizate de catre Filiala Brasov a PC, de la sfarsitul saptamanii trecute.
Mihai Pascu, directorul Agentiei de Dezvoltare a Judetului Brasov, institutie conceputa, finantata si coordonata de catre Consiliul Judetean, a lasat sa se inteleaga ca sunt probleme cu finantarea viitorului aeroport. Anuntata si onorata cu prezenta la cel mai inalt nivel, a fost de fata premierul Tariceanu, lansarea oficiala a lucrarilor in 15 aprilie 2008, pare sa fie uitata. Mai mult decat atat, nimeni din din cei prezenti, din oficialii judetului nu au mai vorbit despre proiect. Realitatea este ca in prima parte a anului 2008 s-a vorbit foarte mult despre proiect, cele mai multe informatii fiind puse la dispozitia publicului de catre fostul consilier judetean Iancu Vespasian Augustin.
Acum, responsabilii din administratia judeteana regreta faptul ca au taraganat anul trecut preluarea unor loturi din proprietate privata pentru completarea suprafetei necesare. Este posibil ca in aceasta situatie sa fie vorba de cadrul legal, mai mult sau putin clar, mare consumator de timp datorita procedurilor..
Saptamana aceasta, presedintele Consiliului Judetean Brasov va pleca la Londra, unde urmeaza sa intalneasca cu oficiali ai firmei canadiane Intelcan, cu care va purta discutii asupra viitoarelor aranjamente financiare.
Pentru a clarifica aceasta situatie, intr-un numar viitor al cotidianului nostru vom solicita detalii despre aceasta investitie d.lui Iancu Vespasian, inca coordonatorul realizarii Aeroportul International Brasov-Ghimbav.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.