Aeroportul mai dorit de brasoveni decat autostrada

Aeroportul mai dorit de brasoveni decat autostrada

0 175


Dupa cum a anuntat consilierul independent Toma Dobrogeanu, intr-o conferinta de presa ce a avut loc joi, Consiliul Judetean a realizat un sondaj de opinie privind asteptarile cetatenilor vis-à-vis de institutie.


Lasand la o parte faptul ca unele dintre raspunsuri dovedesc necunoasterea atributiilor institutiei, majoritatea respondentilor? au considerat ca prioritatea numarul unu ar fi drumurile judetene, care, intr-adevar, in anumite zone ale judetului dau multa bataie de cap participantilor la trafic. Sunt drumuri care, desi zise judetene, arata exact ca niste drumuri de tara, inaccesibile pe vreme rea.


Pe urmatoarele locuri in topul dorintelor brasovenilor se claseaza implicarea Consiliului Judetean in dezvoltarea turistica a judetului, crearea de locuri de munca (aici au cam zbarcit-o intervievatii, intrucat nu este in atributiile CJ, dar sa zicem ca indirect, prin realizarea infrastructurii si dezvoltarea turistica se vor crea si locuri de munca), realizarea aeroportului si autostrada Transilvania.


Dupa cum se vede si a accentuat si domnul Dobrogeanu, brasovenii isi doresc aeroportul, pentru a carui realizare demersurile sunt in toi (documentatia de atribuire a fost achizitionata de 14 firme), chiar mai mult decat foarte dorita autostrada.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.