Aeroportul, important pentru doar 8.354 de brasoveni

Aeroportul, important pentru doar 8.354 de brasoveni

1 712

Doar 8.354 de raspunsuri s-au inregistrat la finele campaniei initiate de Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov pe tema Aeroportului International de la Ghimbav. Rezultatele sondajului, impreuna cu o petitie din partea agentiei, au ajuns pe masa parlamentarilor de Brasov, pentru a-i convinge de oportunitatea acestei investitii pentru intreaga zona metropolitana

Doar 8.354 de raspunsuri s-au inregistrat la finele campaniei initiate de Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov pe tema Aeroportului International de la Ghimbav. Rezultatele sondajului, impreuna cu o petitie din partea agentiei, au ajuns pe masa parlamentarilor de Brasov, pentru a-i convinge de oportunitatea acestei investitii pentru intreaga zona metropolitana.

In data de 12 august, ADDJB lansa pe site-ul propriu campania online de sustinere a investitiei, provocand cetatenii sa raspunda la doua intrebari: Considerati ca Aeroportul International Brasov – Ghimbav este indispensabil dezvoltarii Brasovului si regiunii Centru? si Considerati ca Guvernul ar trebui sa finanteze realizarea acestui obiectiv?aeroport

Rezultatele campaniei au fost transmise tuturor parlamentarilor brasoveni cu rugamintea de a sustine, in sesiunea parlamentara care tocmai a inceput, problema acordarii dreptului de folosinta pe 10 ani a terenului aferent construirii aeroportului de la Brasov catre Consiliul Judetean Brasov.

Peste 99% dintre cei 8.354 de respondenti considera indispensabila atat construirea aeroportului Brasov – Ghimbav pentru dezvoltarea judetului si a regiunii Centru, cat si finantarea din partea Guvernului in vederea realizarii constructiei .

 

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. col.(r )N.Darstaru:
    eu cred ca la acest sondaj au raspuns doar cetatenii,viitori clienti , direct interesati de functionalitatea Aeroportului…”acoperirea” Internetului cuprinzand doar o parte a virtualilor clienti,obligatoriu posesori de Net!
    Sa fim seriosi,cred ca in mod direct oricum sunt zeci de mii de brasoveni intr-un an, ,direct interesati de prezenta serviciilor unui Aeroport ,obligatoriu international, desigur!Plus locuitorii din jud.Covasna Harghita.
    Deci obligatoriu o cursa optima Brasov-Budapesta-Viena si retur la preturi promotionale!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.