Aeroportul din Mures preia zborurile din Cluj

Aeroportul din Mures preia zborurile din Cluj

0 101

Aeroportul din Targu Mures, „Transilvania”, va prelua toate zborurile de pe aeroportul din Cluj Napoca, in perioada 1-6 mai. Reprezentantii aeroportului clujean au declarat ca au luat aceasta masura din cauza lucrarilor ce trebuie executate la infrastructura acestuia.
„Zborurile Tarom pe relatia Bucuresti si zborurile WIZZ AIR pe relatia Barcelona, Dortmund, Londra, Budapesta, Milano, Paris, Valencia si Roma se vor opera de pe Aeroportul Transilvania Targu Mures in aceleasi zile si ore la care se executau la Aeroportul Cluj Napoca”, se arata intr-un comunicat al Aeroportului.
Operatorii aerieni au anuntat din timp pasagerii asupra acestor modificari solicitandu-le sa se prezinte la Aeroportul Transilvania Targu Mures.
Pentru pasagerii care doresc, exista optiunea unui transfer auto, contra cost realizat de agenti economici specializati sau pot inchiria autovehicule de la birourile de rent-a-car din Aeroportul Cluj Napoca si Aeroportul Transilvania Targu Mures.
„Prin optiunea ca Aeroportul Transilvania Targu Mures sa preia zborurile mentionate, se recunoaste implicit ca dintre toate locatiile din zona Transilvana, aeroportul muresan este cel mai bine amplasat geografic cu cea mai buna accesibilitate, la si de la Aeroport in regiune, la cele mai mici taxe si tarife de aeroport. Aeroportul Transilvania Targu Mures nu este obstacolat fapt ce face ca fondurile investitionale in modernizare sa fie cele mai rentabile si eficiente pentru ca nu necesita amenajari speciale ale terenului din jur si nu se impun restrictii”, a spus Stefan Runcan, directorul aeroportului.
Acesta a adaugat ca siguranta la sol a aeronavelor, garantarea securitatii pasagerilor si a bunurilor lor „sunt preocupari de baza ale personalului Aeroportul Transilvania Targu Mures, impreuna cu serviciile conexe, utilizand echipamente noi, din ultima generatie”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.