Aeroportul Brașov: PSD cere demisia lui Veștea că blochează …proiectul!!!

Aeroportul Brașov: PSD cere demisia lui Veștea că blochează …proiectul!!!

0 137

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a cerut astăzi, într-o conferință de presă, demisia președintelui Adrian Veștea, pe care îl acuză că blochează construcția Aeroportului.

Mai mult, liderul PSD Brașov acuză faptul că s-a făcut un Studiu de Fezabilitate din bani publici, pe teren privat, ceea ce este ilegal.
Dunca insistă că pentru realizarea lucrărilor hidrotehnice la Bârsa și devierea pârâului Besălcin trebuie realizate exproprieri de terenuri, obligație care revine Consiliului Județean Brașov.

„Din câte îmi dau seama, președintele Veștea blochează cu știința acest proiect pentru care Guvernul PSD a alocat în acest an 23 de milioane de lei. Pune în momentul de față în pericol realizarea proiectului. Tocmai de aceea îi cer să demisioneze din funcție pentru că nu poate să realizeze acest proiect, care și l-a dorit Partidul Social Democrat și l-a susținut mai ales că este un proiect de suflet al brașovenilor, nu este pe persoană fizică. Este inadminsibil că pune în pericol realizarea acestui proiect pe care îl așteptăm cu toții și unde am depus cu toții efort de la trecere prin Parlament a terenului către Consiliul Județean ca să realizăm acest proiect pentru care ne-a fost acordată încrederea de către brașoveni”, a declarat Dunca.

Liderul PSD Brașov a precizat că ministerul Aperlor și Pădurilor poate începe investiția de îndiguire doar după ce Consiliul Județean Brașov va face expropierile de teren.

Sursa: NewsBv.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.