Aeroportul Brasov, in reteaua europeana de transport aerian

Aeroportul Brasov, in reteaua europeana de transport aerian

0 67

Desi lucrarile nu au inceput inca, fiind in curs de derulare procedura pentru realizarea imprejmuirii, Aeroportul International Brasov – Ghimbav a fost introdus deja in reteaua aeriana europeana. Anuntul a fost facut de secretarul de stat in cadrul Departamentului pentru Afaceri Europene, Adrian Ciocanea, aflat in cursul saptamanii trecute la Brasov.
Introducerea Aeroportului in reteaua europeana permite accesarea de fonduri nerambursabile petru realizarea acelei parti de investitie ce cade in sarcina Consiliului Judetean, respectiv a infrastructurii rutiere adiacente si a conectarii la retelele de utilitati. Fondurile nu vor fi putea fi accesate si de canadienii de la Intelcan, care, pentru constructia propriuzisa vor face apel la banci si investitori.
Faptul ca Aeroportul brasovean este inclus in reteaua europeana de transport este un semnal pozitiv, aratandu-se ca in Romania mai exista un aeroport, care este deja trecut pe harta si mentionat in documentul de tip memorandum din guvern, alaturi de celelalte aeroporturi din tara.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.