Aeroportul Baneasa un nou start

Aeroportul Baneasa un nou start

0 57

?


Asa cum anuntau autoritatile astazi se redeschide Aeroportul Baneasa. Oprit traficului aproape trei luni, lucrarile de modernizare au inceput la mijlocul lunii mai a.c. au costat cca 20 de milioane de euro.


Nu toate lucrarle sunt finalizate. Astfel reabilitarea pistei va fi finalizata spre ?sfarsitul acestui an. Si tot pana la sfarsitul anului, Aeroportul international Baneasa va avea un nou terminal pentru sosiri, menit sa faca fata cererii tot mai mari de zboruri low-cost, atat pentru destinatii externe cat si pentru piata interna, intr-o vizibila crestere.
Constructia terminalului, inca nedemarata, va incepe la sfarsitul acestei luni si se va incheia in decembrie. Realizarea investitiei se va realiza sub trafic, fara oprirea functionarii aeroportului.
Vila care a fost construita (din cate se pare ilegal) langa pista de aterizare a aeroportului Baneasa, pe amplasamentul sistemului de semnalizare,?va fi demolata in cursul zilei de 15 august.


Zborurile transferate de pe Baneasa,?pe aeroportul Henri Coanda pe perioada lucrarilor de reparatii, vor reveni, intr-un grafic de trafic care nu va suferi mari modificari


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.