Aeroport, drumuri, spitale, aparatura medicala – capitole bugetare la CJ

Aeroport, drumuri, spitale, aparatura medicala – capitole bugetare la CJ

0 366

Investitiile in aeroport, drumuri, spitale si aparatura medicala sunt prioritatile Consiliului Judetean pentru 2016. Consilierii judeteni au aprobat miercuri un buget echilibrat care va asigura, sustine conducerea institutiei, si cheltuielile de functionare si salarizare ale tuturor angajatilor si institutiilor subordonate

Investitiile in aeroport, drumuri, spitale si aparatura medicala sunt prioritatile Consiliului Judetean pentru 2016. Consilierii judeteni au aprobat miercuri un buget echilibrat care va asigura, sustine conducerea institutiei, si cheltuielile de functionare si salarizare ale tuturor angajatilor si institutiilor subordonate.
Desi au votat proiectul, social democratii se declara nemultumiti de executia bugetara si ii acuza pe sefii judeteului ca pun bani deoparte pentru campanie. Vicepresedintele Claudiu Coman respinge, insa, comentariile politicianiste.drum judetean2
Bugetul consiliului judetean a fost elaborat si fundamentat astfel incat sa asigure functionarea aparatului propriu al consiliului judetean si al tuturor institutiilor din subordine.
Cele aproape 560 de milioane de lei au fost impartite echilibrat sustine conducerea consiliului judetean.
Aproximativ 15 % din totalul bugetului se vor duce catre investitii.
In plus, se vor suplimenta cheltuielile de investitii in momentul in care vor exista indicatorii tehnico economici aprobati si pentru alte investitii prioritare prin modificare listei de investitii.
Daca in anii trecutii existau constant cateva institutii care depuneau contestatii la proiectul de buget anul acesta, nimeni nu si-a aratat nemultumirea fata de banii alocati iar dezbaterea pe proiectul de buget a durat doar cateva minute.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.