“Ursul” vine la Cityplex in Brasov

“Ursul” vine la Cityplex in Brasov

0 108

Regizorul Dan Chisu revine la Brasov cu o productie de exceptie „Ursul”. O comedie spumoasa legata de lumea circului, cu prim-plan pe un urs ce poate reprezenta salvarea circului de stat in anii ’90.
„Ursul” va rula la Cityplex Brasov incepand de vineri, 6 mai, in premiera, insa spectacolul de gala va avea loc sambata, 7 mai, de la ora 19:00.
La lansarea oficiala va fi prezent Dan Chisu, care va povesti cum i-a venit ideea fimului, dar va si impartasi, cu cei prezenti, impresii la finalul peliculei. De asemenenea vor fi prezenti Magda Catone si Claudiu Bleont.
„Orice asemanare cu realitatea din zilele noastre nu este deloc intamplatoare. Circarii sunt diferiti”, a spus Dan Chisu.
Coloana sonora este realizata de celebrul Goran Bregovic. „Cu mult timp in urma i-am facut o promisiune prietenului meu, Dan Chişu şi anume ca ii voi compune muzica pentru un film. Eu ii promisesem, dar nu eram convins ca el chiar o sa faca filmul, deoarece e un om cu foarte multe planuri şi, ca şi mine, nu le poate realiza pe toate. Dar iata ca acest film e gata! Sunt fericit ca am facut parte din acest proiect. Nu am mai scris niciodata pana acum muzica pentru comedii. Pentru mine acest lucru a insemnat sa fac parte dintr-un proiect al prietenului meu. Mergeţi sa vedeţi «Ursul». Este un film haios şi va veţi distra!”, a declarat Goran Bregovic.
Spectacolul este gratuit iar accesul se va face in limita locurilor disponibile si in ordinea sosirii spectatorilor la cinematograf.
Va asteptam la Cityplex Brasov (in incinta Eliana Mall), asa cum v-am obisnuit, la un nou eveniment de promovare a filmului romanesc!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.