Adversar dificil pentru Rulmentul Brasov

Adversar dificil pentru Rulmentul Brasov

0 99

Echipa de handbal feminin Rulmentul Brasov, pregatita de antrenoarea Mariana Tarca, va juca in optimile de finala ale Cupei Cupelor impotriva puternicei formatii maghiare HC Debrecen.
Tragerea la sorti pentru optimile Cupei Cupelor nu a fost chiar asa de norocoasa pentru Rulmentul, ba dimpotriva. Meciul tur din optimile de finala va avea loc in data de 9 sau 10 februarie in timp ce returul va avea loc o saptamana mai tarziu.
La aflarea acestei vesti, antrenoarea Mariana Tarca, priveste insa cu optimism si crede ca echipa maghiara poate fi eliminata. „Este un adversar foarte greu, insa nu invincibil. Printr-un joc colectiv foarte bine pus la punct si cu toate jucatoarele valide din punct de vedere fizic, Rulmentul Brasov poate invinge gruparea din Ungaria. Debrecen este o echipa solida, experimentata, dar nu trebuie sa ne dam la o parte. Trebuie sa avem incredere in noi si in forta grupului. Este foarte adevarat ca mai avem multe de pus la punct, dar nu este imposibil sa ajungem, la forma pe care eu o astept de la echipa”, a afirmat Mariana Tarca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.