Adrian Sobaru a fost externat

Adrian Sobaru a fost externat

0 95

Putinele stiri despre gestul si omul anului – Adrian Sobaru, au fost mai putin vizibile datorita evenimentelor legate de sfarsitul de an. Adrian Sobaru cel care s-a aruncat de la un balcon al Parlamentului in sala de plen pe data de 23 decembrie este angajatul TVR, o televiziune publica in care mai este consemnata si o sinucidere, din aceleaso motive – criza si consecintele ei. Asistenta medicala de exceptie si o evolutia buna dupa accident a facut ca
Adrian Sobaru sa fie externat, miercuri, de la Spitalul Universitar.
Adrian Sobaru a recurs la o forma extrema de protest in timpul sedintei Parlamentului din 23 decembrie in care se dezbatea o motiune de cenzura, aruncandu-se de la balcon in sala de plen de la Camera Deputatilor. El a suferit mai multe leziuni, dar viata sa nu a fost pusa in pericol. Barbatul, in varsta de 42 de ani, de profesie electrician, are o situatie familiala dificila, din cauza ca are un copil cu handicap.
Adrian Sobaru a declarat la iesirea din spital ca abia asteapta sa isi vada familia.
Loctiitorul purtatorului de cuvant al unitatii spitalicesti, dr. Leonard Grecescu, a declarat ca pacientul, care a fost externat la ora 13.40, este in stare buna, i s-au vindecat plagile, fiind pe tratament cu antibiotice. Adrian Sobaru va reveni pentru controale periodice, la 10 si 30 de zile. Medicul a precizat ca pacientul a fost consultat din punct de vedere psihologic pe perioada in care a fost internat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.