Adrian Severin va superviza alegerile din Ucraina

Adrian Severin va superviza alegerile din Ucraina

0 172


O delegatie de 14 observatori ai Parlamentului European va fi prezenta in Ucraina pentru supravegherea alegerilor parlamentare din aceasta tara, ce vor avea loc ?in 30 septembrie 2007.


Delegatia va fi prezidata de europarlamentarul roman Adrian Severin, membru al Grupului Socialist.


Cu o zi inainte de scrutin, delegatia va avea intrevederi cu lideri ai tuturor gruparilor politice de la Kiev, si cu oficialitati electorale cu rang inalt. In ziua scrutinului, membrii delegatiei vor fi prezenti la diverse sectii de votare din teritoriu pentru a urmari procesul de vot.


Conform regulilor pentru misiunile de observatori la alegeri pe teritoriul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), delegatia Parlamentului European va lucra impreuna cu echipe mai mari de observatori, din partea OSCE, care deja monitorizeaza organizarea campaniei electorale.


Dupa reuniunea pregatitoare finala a delegatiei, la Bruxelles, Adrian Severin a declarat: „Aceste alegeri au loc intr-un moment crucial pentru Ucraina, dupa o perioada de instabilitate politica. Oricare ar fi rezultatul, este vital ca procesul electoral sa fie bine organizat si sa se deruleze in mod corect pentru toti participantii. Asteptam cu nerabdare sa ne facem datoria in a asigura ca lucrurile se vor intampla astfel”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.