Adrian Sarbu – noul presedinte si COO al CME

Adrian Sarbu – noul presedinte si COO al CME

0 92

Adrian Sarbu este, de la 1 ianuarie 2009, noul presedinte si COO (Chief Operating Officer) al Central European Media Enterprises (CME), dupa ce Michael Garin, actualul CEO, si-a anuntat retragerea urmand sa ocupe functia de vice-chairman al Boardului Director din cadrul CME.
Michael Garin a fost numit CEO in 2004, iar in tot acest timp Central European Media Enterprises a evoluat in mod constant, devenind cea mai mare companie de media din Europa Centrala si de Est, cu un portofoloiu de 22 de canale TV. Contributia lui Michael Garin a fost fundamentala in dezvoltarea companiei din ultimii cinci ani.
„As vrea sa-i multumesc lui Michael pentru tot ce a realizat ca CEO in acesti cinci ani. Valoarea companiei a crescut de cinci ori, iar acest lucru este o realizare profesionala incredibila”, a declarat Ronald Lauder, fondatorul si Non Executive Chairman al Boardului Director din cadrul CME.
„Adrian Sarbu este partenerul CME inca din 1995, fiind numit in 2006 Director Regional si Chief Operating Officer in 2007. In timpul acestei colaborari, Adrian a demonstrat calitati manageriale incredibile si sunt convins ca, sub conducerea sa, CME isi va continua dezvoltarea si ascensiunea „, a adaugat Lauder.
„Astazi operatiunile CME sunt conduse de managementul local, pentru ca aici se afla atat competenta, cat si energia, aici s-au elaborat toate strategiile pe care le implementam acum. Acesta este rezultatul muncii mele pentru CME din ultimii trei ani. Situatia economica internationala a creat nevoia ca o voce unica sa reprezinte CME. Boardul mi-a conferit responsabilitatea de a conduce peste 3500 de profesionisti din 7 tari si de a reprezenta CME in relatia cu investitorii si cu toti partenerii sai. Si de acum inainte CME va ramane o companie in care valorile sunt cultivate”, a declarat Adrian Sarbu.
„CME ramane pe maini foarte puternice. Cea mai mare mandrie a mea sta in cei 3500 de angajati. Compania pe care am construit-o, oamenii din cele sapte tari (Bulgaria, Cehia, Croatia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ucraina) pe care i-am adus impreuna sub puterea acelorasi valori este mostenirea pe care o las in urma”, a spus Michael Garin.
Central European Media Enterprises este cel mai mare trust media din Europa Centrala si de Est. Fondata in 1994 de Ronald Lauder si partenerii sai, compania are in portofoliu 22 canale de televiziune in sapte tari: TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport si MTV in Cehia, PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema, Sport.ro si MTV in Romania, Markíza, Nova Sport si MTV Cehia in Slovacia, POP TV si Kanal A in Slovenia, Studio 1+1, Studio 1+1 International, Kino si City in Ucraina, Nova TV in Croatia si TV2 si Ring TV in Bulgaria.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.