Adrian Porumboiu este suparat chiar daca Vasluiul a castigat in fata brasovenilor

Adrian Porumboiu este suparat chiar daca Vasluiul a castigat in fata brasovenilor

0 166

Adrian Porumboiu finantatorul formatiei FC Vaslui, este foarte dur in declaratii la adresa jcuatorilor dar si a tehnicianului echipei, spaniolul Lopez Caro.
Chiar daca moldovenii au castigat la limita 2-1 in fata formatiei FC Brasov, aceasta victorie nu l-a multumit deloc pe Adrian Porumboiu. Vasluienii au avut o prestatie penibila, reusind performanta sa isi creeze doar doua ocazii de gol in cele 90 de minute. Finantatorul vasluienilor se simte pacalit in urma investitiilor de sute de mii de euro pe care le-a facut in aceasta vara si a rabufnit.
Zilele lui Lopez Caro la Vaslui sunt numarate. Adrian Porumboiu are deja pregatita o varianta pentru inlocuirea spaniolului – Victor Piturca – insa clauza de reziliere pe care acesta o are ingreuneaza lucrurile.
„Am dat atatia bani ca sa vad jucatori care nu stiu nici macar lucruri elementare ale fotbalului?! Caro trateaza cu superficialitate pregatirea meciurilor. A crezut ca vine intr-un fotbal obscur, probabil isi imagina ca avem un fotbal de nimic”, s-a plans finantatorul moldovenilor apropiatilor sai.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.