Adrian Porumboiu: Daca nu terminam pe unul din primele doua locuri, ma...

Adrian Porumboiu: Daca nu terminam pe unul din primele doua locuri, ma retrag din fotbal

0 69

Adrian Porumboiu finantatorul formatiei FC Vaslui, a afirmat la petrecerea de ziua sa, care a durat nici mai mult nici mai putin decat 12 ore, ca daca echipa nu termina pe unul din locurile unu sau doi, atunci se va retrage din fotbal.
Atat a chefuit patronul lui FC Vaslui de ziua lui. Desi si-a propus sa nu se gandeasca prea mult la fotbal si sa se bucure de petrecere, Adrian Porumboiu nu s-a putut abtine sa nu vorbeasca despre planurile lui de viitor. „Va promit ca, daca nici in acest an nu termin pe unul dintre primele doua locuri, ma retrag din fotbal. La anul, obiectivul e si mai inalt, vreau titlul, altfel ma voi retrage atunci. Peste tot am investit cu un singur scop, ca sa fiu cel mai bun”, le-a spus Porumboiu apropiatilor.
In vreme ce patronul Vasluiului se bucura de dedicatiile muzicale pe care i le faceau invitatii, noul presedinte al clubului, Mihai Stoica, negocia de zor cu cei de la Unirea Urziceni. MM si-a propus sa sa-i faca lui Porumboiu un cadou mai special de ziua lui: sa-l transfere pe Vasile Maftei la FC Vaslui.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.