Adrian Nastase spera sa treaca de pe banca de rezerva in teren

Adrian Nastase spera sa treaca de pe banca de rezerva in teren

0 97


Adrian Nastase s-a arat dispus sa raspunda apelului lansat de Mircea Geoana si sa ajute PSD sa-si recastige electoratul prin consolidarea identit??ii politice a forma?iunii.


Fostul lider al partidului este de parare ca la Consiliul national din ianuarie se vor limpezi apele in partid iar personalitatile marginalizate sub conducerea lui Mircea Geoana “vor fi scoase de pe banca de rezerve” si puse in valoare. Deasemenea, Adrian Nastase este de parere ca PSD trebuie sa-si reafirme discursul social si sa-si consolideze pozitia de principal partid de opozitie, demonstrand ca are oameni de valoare si solutii pentru problemele cu care se confrunta Romania.


Nastase propune si o reevaluare a electoratului partidului, aratand ca este nevoie de o noua abordare datorita schimbarilor intervenite. PSD va trebui sa se raporteze la electoratil anilor 2008-2009, un electorat nou, cu un statut nou dat de apartenenta Romaniei la Uniunea Europeana.


Din pacate, s-ar putea sa fie prea tarziu pentru PSD, multi dintre oamenii de valoare nu mai sunt nici macar la poarta stadionului, daramite pe banca de rezerve. Cat despre discursul social, cine sa-i mai creada? Guvernul Nastase a fost primul care a dat de pamant cu doctrina de stanga, iar Geoana a facut-o varza, fiindca nu-I in stare nici macar de-o strategie pe trei luni!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.