Adrian Nastase raspunde dur acuzelor basesciene

Adrian Nastase raspunde dur acuzelor basesciene

0 117

Presedintele Consiliului National PSD, Adrian Nastase, a raspuns dur, ieri, la afirmatiile facute luni de Traian Basescu, in care presedintele tarii spunea ca Nastase ar fi fost „turnat” la DNA chiar de colegii de partid. In aceasta privinta Nastase a sustinut in mai multe randuri ca DNA-ul a fost sesizat si asmutit asupra sa de Mona Musca, la acea vreme inca mare in parcare si aliata, tot la acea vreme, cu democratii lui Basescu in cadrul falimentarului DA.
„In ceea ce ma priveste consider ca Traian Basescu a furat patru ani din istoria romanilor prin minciuna, frauda si smecherii”, a declarat Adrian Nastase.
In legatura cu afirmatiile facute de-a lungul vietii sale politice de catre Basescu, Nastase a mai adaugat ca acesta a preferat intotdeauna si prefera si acuma sa lanseze atacuri in loc sa raspunda la unele intrebari incomode legate de averea familei sale.
„Eu cred ca Traian Basescu are EL de explicat unele lucruri in legatura cu anumite intrebari care s-au pus in legatura cu averea lui, cu problemele lui, cu unele chestiuni la care nu vrea sa dea raspunsuri. Atunci incearca ceea ce stie destul de bine, anume sa atace atunci cand trebuie de fapt sa raspunda la niste intrebari incomode”, a afirmat Nastase.
Concluziile lui Adrian Nastase nu prezinta o noutate, toata lumea a putut urmari ascensiunea politica a lui Traian Basescu, calcand peste cadavre, si felul lui las de a se eschiva, neindraznind niciodata sa incerce sa lamureasca, prezentand acte doveditoare, acuzele ce i se aduc, ci pretinzand sa fie crezut pe cuvant, lucru imposibil de realizat numai cand ii vezi moaca. Iar acuzele aduse lui si familiei lui sunt bazate pe date si acte concrete, asa ca nu vad de ce Basescu Traian se mai acuza in plus, scuzandu-se imoral de prosteste.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.