Adrian Nastase: Guvernarea Basescu a inchis portile si a izolat Romania

Adrian Nastase:
Guvernarea Basescu a inchis portile si a izolat Romania

0 88

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, i-a indemnat pe revolutionarii prezenti sambata, la Brasov, la Conferinta Nationala a Blocului National al Revolutionarilor (BNR), sa fie alaturi de PSD in batalia pentru schimbarea actualului presedinte si a actualei guvernari.
„Viitorul nu poate sa fie mai bun daca noi insine nu vom fi mai intelepti si daca nu vom reusi sa refacem dialogul dintre noi. Pentru asta trebuie sa eliminam raul din zona de conducere a tarii. Pentru asta trebuie schimbata actuala guvernare, actualul presedinte si va cer si eu sa fiti alaturi de noi in aceasta batalie, chemandu-va la unitate, la solidaritate, sa incercam prin solidaritate sa asiguram dezvoltarea tarii. Intelepciunea, experienta, profesionalismul, capacitatea noastra de a-i aduce pe cei mai buni in zona de guvernare si de administratie va fi testul capacitatii noastre de a redeveni din nou, nu doar cel mai important partid al tarii, dar acel partid de oameni profesionisti, de oameni competenti de care Romania are nevoie”, a afirmat Adrian Nastase.
Presedintele Consiliului National al PSD a reamintit ca „poarta partidului este deschisa”. „Va rog sa veniti ca alaturi de noi, in cadrul Departamentului de Revolutionari sau al organizatiilor regionale, sa reconstruim acea fibra de forta care ne-a adus de atatea ori la putere si care a obtinut increderea in interior si credibilitatea in afara tarii”, a spus Adrian Nastase in mesajul transmis celor peste 200 de revolutionari din toata tara prezenti la intalnirea de la Brasov.
Adrian Nastase a afirmat ca guvernarea Basescu a inchis portile si a izolat Romania in cei sapte ani de cand acesta este presedinte, aducand tara intr-o stare mult mai dificila, intr-o stare economica precara.
„Oamenii au pierdut foarte mult din optimismul pe care-l aveau. De aceea va chem si eu sa construim o alternativa. Este important trecutul, dar viitorul este extrem de important, nu numai pentru generatia noastra si mai ales pentru cei mai tineri. Este important sa intelegem greselile care s-au facut, este important sa intelegem si de la ceilalti care au trecut prin experiente asemanatoare”, a completat Adrian Nastase.
Presedintele Consiliului National al PSD a reamintit celor prezenti ca PSD isi trage seva de pe baricadele revolutiei din decembrie 1989 cand foarte multi oameni au sperat ca viata lor se va schimba radical, iar romanii datoreaza revolutiei speranta de atunci, unele lucruri bune care s-au intamplat.
„Impreuna, daca veti dori sa fim impreuna, in acest efort pentru schimbarea puterii portocalii. Va rog sa comparati eforturile pe care le-am facut adeseori impreuna. Daca au existat si unele diferente de abordare si unele suparari le stiu, le cunosc, de-a lungul anilor, in care ne-am batut pentru idei si valori”, a aratat Adrian Nastase.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.