Adrian Năstase dorește o reconfigurare a PSD. Invitat special brașoveanul… Ioan Ghișe!

Adrian Năstase dorește o reconfigurare a PSD. Invitat special brașoveanul… Ioan Ghișe!

0 196

Ex-premierul parțial sinucigaș, Adrian Năstase, dorește reformarea partidului care l-a consacrat dar și pe care l-a păstorit în 2000-2004.  Alături de un grup de oameni inteligenți.
Până aici nimic deosebit, pentru că fostul premier poate fi acuzat de multe dar nu de lipsă de cultură, discurs și de afinități clar pesediste.

Față de eșecul lingvistic viu al limbii române, Viorica Dăncilă, posesorul averii Mătușei Tamara are un o aplecare – dacă ne este permis să spunem așa – critică vis-a-vis de muțenia imbeciloidă a actualilor lideri din PSD.

Până aici nu ar fi ceva deosebit. Năstase se întoarce – cum ar spune criminaliștii – la locul faptei. Faptă dusă în derizoriu de actuala conducere.

Dar, intresant și inteligent, Năstase vrea să-l coopteze în echipă pe plimbărețul din jurul Palatului Cotroceni cînd iubitorul de licurici mari era președinte (Traian Băsescu, n.n), pe ex-primarul Brașovului, fostul senator mereu vituperant și actual trimisul la pensie de către înconjuratul de oamenii lui Aristotel Căncescu și George Scripcaru – paranteză, cel ce ieri și-a luat numai anul acesta a zecea amânare în procesul RATBv – Daniel Zamfir, deci nimeni altul decât Ioan Ghișe.

Aproape incredibil, dar logic corect din perspectiva aleșilor excluși de sistemul pe care la un moment dat chiar ei îl gestionau, chit că pe baricade diferite.
Scurt, Adrian Năstase vrea prezența lui Ghișe pentru reformarea PSD.

Necredibil? Să nu uităm că de curând, fix acum o săptămână până și un alt fost deputat ALDE, Remus Borzea, a fost consilierul lui Dăncilă.
Până când fostul șef de ziar a lui Cristoiu în 1990 a fluierat în biserica baronilor pesediști și a fost trimis la plimbare.
Fantasmagoria reprezintă doar o vorbă inventată.

Realitatea bate parCURsUl politic.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.