Adrian Macarie a vrut sa-si treaca Aeroportul pe nume!

Adrian Macarie a vrut sa-si treaca Aeroportul pe nume!

0 1911

Adrian Macarie, in locul caruia UNPR a preferat in final un alt nume pentru conducerea judetului, a incercat, alaturi de alaturi de o alta brasoveanca, sa-si treaca pe nume la Oficiul pentru inregistrarea marcilor Aeroportul International „Iosif Silimon” Brasov Ghimbav. OSIM a dat imediat de veste reprezentantilor Consiliului Judetean despre intentia celor doi

Un fost candidat sustinut de UNPR la sefia Consiliului Judetean a vrut sa inregistreze Aeroportul la OSIM. Adrian Macarie, in locul caruia UNPR a preferat in final un alt nume pentru conducerea judetului, a incercat, alaturi de o alta brasoveanca, sa-si treaca pe nume la Oficiul pentru inregistrarea marcilor Aeroportul International „Iosif Silimon” Brasov Ghimbav.
OSIM a dat imediat de veste reprezentantilor Consiliului Judetean despre intentia celor doi. Pentru ca au considerat ca nu este normal ca doua persoane care nu au nici cea mai mica legatura cu construirea aeroportului sa isi inregistreze aceasta marca, reprezentantii OSIM s-au deplasat la sediul Consiliului Judetean, pentru a informa despre producerea incidentului. In consecinta, conducerea forului judetean a decis sa faca demersurile pentru inregistrarea marcii.
In acest sens, Consiliul Judetean va organiza un concurs pentru realizarea unei sigle iar cele mai bune idei vor fi premiate. Va fi constituita o comisie care va desemna castigatorul concursului, dupa care va fi intocmit un proiect de hotarare pentru inregistrarea marcii si a siglei, care va fi supus aprobarii intr-o sedinta de plen a Consiliului Judetean.
Autoritatile judetene dau asigurari ca vor lua toate masurile pentru a nu se repeta astfel de probleme. Ultimul incident legat de amplasamentul aeroportului a fost refuzul unui cioban care nu a vrut sa-si mute stana de pe terenul pe care urma sa se realizeze investitia.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.