Adrian Harlab: Federatia a dorit sa recompenseze clubul brasovean

Adrian Harlab: Federatia a dorit sa recompenseze clubul brasovean

0 201
Sambata, 8 decembrie, clubul de fotbal ASC Corona Brasov a anuntat ca organizeaza selectii pentru sectia “fotbal copii" pentru cei nascuti in anii 2001, 2002, 2003, 2004 si 2005.
Selectiile vor avea loc pe terenul sintetic din Parcul Sportiv Tractorul, la orele 10.00.
Parintii sunt rugati sa isi insoteasca copiii si sa se prezinte deja echipati in adidasi adecvati terenului sintetic si in echipament de antrenament. Clubul ASC Corona a anuntat ca va pune la dispozitie mingi si celelalte materiale necesare. Pentru mai multe informatii si detalii se poate lua legatura cu antrenorul coordonator al Centrului de Copii si Juniori Corona, Adrian Harlab, la tel 0741909596.
Vor fi prezenti antrenorii: Anghel Ciprian, Turdean Radu, Nicu Vaduva, Nistoroschi Florin si Cristi Coteanu. De remarcat ca Adrian Harlab fostul antrenor al formatiei FC Brasov, ocupa in prezent functia de sef al centrului pentru copii si juniori iar odata cu numirea lui in aceasta functie Corona s-a asociat cu ACS Tampa. Astfel in urma acestei asocieri Corona are cel mai mare centru de copii si juniori la nivelul judetului Brasov si a primit echipament de joc pentru juniorii republicani, din partea FRF.
Federatia a dorit sa recompenseze mai multe cluburi cu echipament pentru junior, in urma activitatii desfasurate. Ne bucuram ca am fost si noi alesi in acest proiect, mai ales ca suntem la inceput de drum si necesitatile sunt mari. Speram ca de acum incolo, sa ne poarte noroc si la meciuri. “, a precizat antrenorul Adrian Harlab.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.