Adrian Atomei şi ONOAREA POLITICA! A depus mandatul din fruntea organizaţiei municipale...

Adrian Atomei şi ONOAREA POLITICA!
A depus mandatul din fruntea organizaţiei municipale a ALDE!

0 553

În politica brasoveana plina de baroni, moguli de presa, penali si alte ciudatenii post revolutionare, cocotate, cu si fara sprijinul SISTEMULUI in fruntea partidelor, cu „aliante” de tip mafiot ce se rotesc la conducerea institutiilor publice si fraudarea bugetului public apare un prim gest care uimeste – o demisie de onoare. In urma rezultatelor la alegerile locale, în care ALDE nu a reuşit să atingă pragul electoral de 5% Adrian Atomei şi-a depus mandatul din fruntea organizaţiei municipale a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE). Practic in urma rezultatului formatiunea nu poate fi  prezenţa în Consiliul Local, iar în cursa pentru Primăria Braşov a obţinut doar locul al 7, cu 1990 de voturi.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor acelora dintre voi care ați avut încredere în mine și în demersul acestei candidaturi. Speranța mea a fost un rezultat care să aducă echipa ALDE Brașov în Consiliul Local Brașov, iar personal să obțin un rezultat între primii 3-4 candidați la Primăria Municipiului Brașov. (…) Obiectivele propuse nuAdrian ATOMEI au fost îndeplinite și important în acest moment este asumarea politică a acestui eșec, și în consecință, așa cum este normal, îmi voi depune mandatul din fruntea organizației ALDE Brașov. Totodată, în perioada următoare, după o analiză profundă și cît mai corectă, voi lua o decizie și în ceea ce privește nivelul de implicare pe care-l voi avea în continuare în politică și în administrație”, a spus Adrian Atomei.

Adrian Atomei, care a fost consilier local în mandatul 2012 – 2016 şi viceprimar al municipiului Braşov în perioada iunie 2012 – ianuarie 2015, şi-a recunoscut înfrîngerea şi a ţinut să îi felicite pe cei care au cîştigat locuri în Consiliul Local şi pe George Scripcaru pentru victoria sa la Primăria Braşov.spus Adrian Atomei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.