Adolescenți înjunghiați la un festival din Prejmer

Adolescenți înjunghiați la un festival din Prejmer

0 134

Doi copii  – unul de 14 ani şi altul de 15 ani, au fost înjunghiaţi, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la un festival de muzică populară din comuna Prejmer, judeţul Braşov.
Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, cei doi copii, au fost duşi la Spitalul de Pediatrie cu răni la spate şi bazin.
Două persoane de 14, respectiv 15 ani au fost transportate la Spitalul de Pediatrie cu plăgi minore la spate şi bazin”, a transmis ISU Braşov.Deocamdata nu este cunoscut motivul agresiunii, in acest caz fiind deschisa o ancheta pentru a stabili cum s-a intamplat nenorocirea.
Un tânăr de 18 ani este suspectul principal în cazul agresiunii.
Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, județul Brașov, au reținut, astăzi, pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Brașov, suspectat că i-a înjunghiat pe cei doi copii, la Prejmer.
„A avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, și alți doi bărbați de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte.

În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înțepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei și a omoplatului drept, pe celălalt”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.