ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!

ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!

0 710

Basescu, nu poate mai mult, iar s-a dat…pe larg in stamba la televiziunea milionarului Seby Ghita. Surpriza mare, pentru ca si ziaristul interlocutor era… chiar  Ciutacu, cel care, ani de zile l-a porcait pe fostul presedinte, ca un …tonomat ce era, de i-au mers fulgii! Retras discret din viata politica plavanul Ghita din Ploiesti, marele iubitor de basket la fel ca Victor Ponta, o fi cazut insa la pace cu cine trebuie, dupa ultimul contract cu STS-ul? Ceva s-a intamplat daca fostul presedinte -, un shacal ce traieste din hoiturile lasate in urma!a dat-o la pace cu cine trebuie daca Baselu a acceptat „publicitatea” dushmanului de pana mai ieri! Nimic insa despre un dosar puturos de pomina,in care a compromis definitiv institutia Preseditiei.
Va puteti imagina: presedintele Tzarii „
nashul de botez” al urmasului unui excroc bastard, care se viseaza urmasul unui rege la fel de ticalos!
In dosarul prințului lui pește prăjit apar și trei cetățeni din Israel, intre care unul este miliardar în dolari! Cam așa a primit și distribuit presa românească informația, lansand un can-can ieftin… Ba că ăla a fost șeful de cabinet al nu știu cui premier israelian, ba că ăla a fost consultantul lui Năstase, Băsescu și Tăriceanu… Nimic despre fenomenul în sine, despre scandalurile imobiliare în care au fost implicați cetățenii israelieni din 1990 încoace în România. Nimeni nu vorbește despre acest adevăr în România! Ba nu, se vorbește pe bloguri mici, s-au mai pomenit în anchetele Digi24 , dar atât. De ce oare?remus truica
Acum, de pildă, nimeni n-a mai pomenit că Remus Truică este creația lui Alexandru Bittner, cel care împreună cu Dan Fischer, fost Frâncu, intre primii evrei înfipți vremelnic lângă decidenții României. Care au avut acces la mai toate privatizările cu potențial imobiliar și bancar. Pentru că pe ei nu i-au interesat alte domenii ale economiei. Nimeni nu i-a pomenit pe Sorin Beraru (Samuel Bergovici), pe Elan Schwartzenberg, ambii cercetați și învinuiți, dar și fugiți din România.

Nimeni n-a spus că Alexandru Bittner și Dan Fischer și-au împărțit, practic, aproape toate spațiile comerciale comuniste din București și Poiana Brașov, inclusiv hoteluri. Bittner, ca bonus, și-a tras și o halcă din Delta Dunării…
Deocamdata procurorii îl au în cătare pe Alexandru Bittner. Și că nu prințul lui pește prăjit Paul Lambrino  sau Remus Truică sunt miza noului dosar de retrocedări. Și nu întâmplător lucrurile s-au accelerat după ce s-a așternut liniștea în jurul lui Viorel Hrebenciuc. Cel care s-a învârtit ani buni în cercul afaceristilor evrei, pe post de vedetă…
Din  gruparea infractionala a carei interfata  este Remus Truica, fac parte:  Beny Steinmetz, miliardarul care controleaza Gold Corporation, Rosia Montana, , și Arthur Finkelstein, fosti consilierii israelieni ai lui Tariceanu, precum si alti politicieni, (Tal Silberstein a fost si strategul politic al lui Traian Basescu).
Truica a reprezentat societatea Reciplia care este controlata de offshore-ul Reciplia LTD, in umbra caruia se afla Tahal Group. Pana in 2012, Tahal Group a fost condusa de  Amnon Lipkin-Shahak, fost Sef de Stat Major al Israel Defense Forces.
Tahal Group detine si  firma Globe Trade Center, posesoarea cladirii  America House, unde au sediul  firma Reciplia SRL (cea care a achizitionat drepturile litigioase de la printul Paul…), dar si Casa de Avocatura „Tucă, Zbarcea şi Asociatii”, precum si compania TRG Agent de Asigurare, condusa de Marius BITTNER ALEX.Marcovici( alt nume romanesc), si fost consilier al lui Calin Popescu Tariceanu .
Grupul Tahal face parte din holdingul israelian Kardan, care a intrat in posesia urmatoarelor firme romanesti, prin participarea la privatizarile dispuse de FPS:  Filatura Romaneasca de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spatii comerciale in Bucuresti), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea).
Majoritatea acestor companii,
au fost  inchise, utilajele au fost vandute la fier vechi, spatiile golite au fost inchiriate, s-au ridicat Mall-uri si complexe imobiliare.
Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein conduc companii din holdingul Kardan.
Compania  Reciplia  prin Remus Truica, Marius Marcovici, Dan Andronic, Beny Steinmetz, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein a cumparat drepturile litigioase de la Paul de Romania pentru urmatoarele proprietati/bunuri care nici nu au apartinut Regelui Carol al II-lea, ci patrimoniului  Casei Regale a Romaniei, care inseamna cu totul altceva! Cu toate acestea au fost începute, la nivelul anului 2006, procedurile de restituire, fie administrative, fie judiciare (?!) a urmatoarelor bunuri:Tal Silberstein r
Teren – 8.000 de metri pătraţi, lângă „Mina Minovici”, în Bucureşti
52 de hectare de teren în Bucureşti, strada Jandarmieriei
Teren – 2.000 de metri pătraţi, în Năvodari
Ferma Regală „Băneasa”, plus 28,63 hectare
Imobil în Bucureşti, strada Ion Ionescu de la Brad
Staţia de montă de la Băneasa, plus 25 de hectare aferente, vecin cu Hipodromul „Băneasa”
Teren de 2,66 hectare la Năvodari
Moşia Regală Copăceni – 118,10 hectare – Comuna 1 Decembrie 1918
Moşia Cocargeaua – Ialomiţa – 7.454 de hectare
Balta Ezeru Mostiştea – comuna Mănăstirea – 1.062 hectare
Balta Boian Sticleanu şi pădurea Vărăştii de Baltă – 2.436 de hectare, plus 3.500 hectare apă, 170 hectare trestie
Moşia Zorleni (Vaslui) – 1.577 hectare
Teren de 3.165 hectare, comuna Mănăstirea, Călăraşi
Teren de 2.002 hectare, Chinciu Spanţov, Călăraşi
Via Regală „Cotnari”, inclusiv Castelul, 13 hectare
Via şi pepiniera „Murfatlar”, 72 de hectare din comuna Murfatlar, Constanţa
Teren de 30 de hectare – pădurea Snagov
Teren de 67 de hectare plus imobilul din Scroviştea
Teren forestier de 596,20 de hectare în Mănăstirea, Călăraşi
Palatul Elisabeta, sediul PDL şi intrarea de la Cotroceni.
Podgoria „Tohani”, Valea Călugărească
Imobilul Bibliotecii Universitare, Piaţa RevoluţieiArthur Finkelstein
Imobilul Ambasadei Iranului, Lascăr Catargiu, nr. 39
Imobilul de pe strada Latină , nr 10
Palatul Elisabeta – Parcul Herăstrău
Grajdul de cai de curse, Hipodromul Băneasa
Imobil, fostul sediu al Fundaţiei „Ferdinand”, Iaşi
Sediul ING Bank, Bulevardul Kiseleff, nr. 13
Imobil Aleea Modrogan, numărul 1, sediul PDL
Imobil Aleea Alexandru, numărul 18, sediul MAE
Teren de 448 metri pătraţi, plus imobil, strada Gogol, Sector 1
Teren, plus imobil, 506 mp, strada Mircea Eliade, nr. 12
Pe 4 aprilie 2007, la contractul initial semnat intre Reciplia, prin Remus Truica şi printul Paul, a fost adaugat un act adiţional, care prevedea cesionarea drepturilor asupra unor bunuri din Bulgaria, ale Casei Regale:
Palatul Regal „Balcic”   Vila „Malvi Dalga”  Casa Suitelor
Pavilioanele ce înconjoară Palatul Regal
Biserica, templul şi capela „Stella Maris”
24 de hectare, plus 4.800 de metri pătraţi, teren aferent Palatului Regal
O cotă de 65% din 185 de hectare aparţinând Domeniului Regal
Pe 4 octombrie 2007, a fost semnat un al doilea act aditional prin care printul Paul a cesionat catre Reciplia, o noua serie de mosii si terenuri:
Vila Lupescu,  imobil SRI, imobil, plus teren
Teren de 536, 90 hectare la Banloc
Moşia Regală Broşteni, plus 39.885 hectare
Un teren de 20, 50 hectarePrintul Paul
Castelul Medieşu Aurit, Satu Mare
Castelul de vânătoare Poiana Itcanilor, compus din 40 de camere, plus 50 hectare teren din comuna Valea Putnei
Castelul de vânătoare Lăpuşna, plus 4 hectare de teren în Mureş
Moşia Regală Tersig, plus 709 hectare teren forestier în Caraş-Severin
Pădurea Hereasca, 34,81 hectare în Călăraşi
Două imobile în Sinaia
NR. După cum arată aceste liste,bastardul Paul – prințul lui pește prăjit a ajuns să revendice,sub „indrumarea”unor afaceristi verosi cam tot ce a VIZITAT…in Romania acest nepot de bastard,Individul este nascut dintr-o aventura amoroasa oarecare a stricatului fost rege Carol al II-lea,decazut din aceasta demnitate de urmas,chiar de catre Tatal sau, loialul Rege Ferdinand si Consiliul de Coroana!!!
Esential este ca de „capii  afacerilor” sau de atotstiutorul nash BASESCU, care a botezat un bastard, nu pare sa se intereseaza DNA, acum cand nu mai are imunitate de presedinte…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.