Adevărata catastrofă a omenirii e tâmpirea globală!

Adevărata catastrofă a omenirii e tâmpirea globală!

0 208
Un expert NASA de foarte inalta specializare in domeniu, rupe tacerea:  fenomenul tampirii globale e mult mai periculos decat cel al incalzirii globale!
Desi aproape nimeni nu vorbeste despre tampirea si manipularea globala a populatiei, efectele ei sunt atat de evidente in zilele noastre incat nimeni nu mai poate contesta existenta acestui fenomen.
 Dar sa-l lasam pe expertul NASA sa explice:
Tampirea si implicit manipularea globala prin Facebook reprezinta fenomenul de crestere anuala a mediei de tampiti la nivel mondial. Ritmul de crestere accelerandu-se alarmant de mult in ultimii 25 de ani. Tot mai multe guverne isi pun problema consecintelor pe termen mediu ale acestui fenomen.  
Tampirea a evoluat treptat si a luat diverse forme, pe masura ce omenirea a continuat sa polueze Planeta cu tot felul de gunoaie umane de „informare”, insa curba graficului care monitorizeaza tampirea Planetei a inceput sa urce brusc in ultimii ani, pe masura ce tot mai multi pamanteni fac abuz de televizor  calculator si telefonie mobila.
 Desi sunt zone mai predispuse la tampire decat altele, efectele ei se vad deja cu ochiul liber pe absolut toate continentele. 
Vanatoarea de pokemoni, e doar varful iceberg-ului, unul dintre cele mai vizibile efecte ale fenomenului, insa un expert ca minte poate recunoaste tentaculele tampirii globale, inclusiv in politica, mass-media, pe Facebook sau pur si simpu pe strada…

Efectele tampirii si manipularii globale ne ameninta pe noi toti si pot duce chiar la distrugerea vietii pe Pamant, asa cum o stim noi azi ,a declarat expertul american, celebru dupa precizia cu care a dezvaluit si in trecut anumite informatii clasificate.
In ciuda acestor evidente exista si unelel voci oficiale, de regula interesate, care contesta existenta acestui fenomen, ba unii chiar sustin … contrariul, ca de fapt omenirea,prin acceptarea diversificarii retelelor de comunicare si  influentare in masa  ar fi … mai inteligenta, lucru extrem de improbabil in opinia majoritatii expertilor NASA…
Prin tampirea si manipularea globala se intelege spalarea creierelor,globalizarea influentei, uniformizarea si manipularea mai lesnicioasa a gandirii umane , activitate in plina desfasurare la nivel planetar!!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.