Adama – complex rezidential de locuinte la Brasov

Adama – complex rezidential de locuinte la Brasov

0 55

Compania Adama este una dintre cele mai puternice companii de constructii care a implementat nenumarate proiecte de locuinte rezidentiale in intreaga tara.
In Romania, compania a finalizat doua proiecte, respectiv o cladire de birouri si un ansamblu rezidential de lux, si mai are in diferite faze de dezvoltare in total 21 de complexe rezidentiale. Orasele in care este prezenta sunt Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Iasi, Oradea, Ploiesti, Suceava si Timisoara.
La Brasov, Adama doreste continuarea lucrarilor la ansamblul de locuinte rezidentiale din cartierul Noua din Brasov.
„In acest moment, constructia primei cladiri a ajuns la etajul zece, urmand ca structura ei sa fie finalizata in cel mult o saptamana, in timp ce constructia celei de a doua cladiri a ajuns la etajul trei”, transmit reprezentantii companiei.
„Adama a facut un plan pe care il va respecta in totalitate, astfel incat in martie 2011 primii locatari sa se mute in complex. Dezvoltatorul fiind unul experimentat, nu vor mai aparea nici un fel de probleme din acest moment, dead-line-urile stabilite vor fi respectate si lucrarile realizate la cele mai inalte standarde internationale”, se arata intr-un comunicat al companiei.
Directorul de marketing si de vanzari al Adama sustine ca lucrarile de constructii vor continua in ciuda situatiei politice si economice din acest moment. „Proiectul Evocasa Viva din Brasov este unul dintr-o serie lunga de dezvoltari imobiliare si va fi dat in folosinta in primul trimestru al anului 2011. De acum inainte, procesul de vanzare va lua un trend ascendent, pentru ca ne dorim ca brasovenii sa aiba aceeasi incredere in noi pe care o au cele cateva sute de familii care locuiesc deja in ansambluri dezvoltate de noi in Romania”, a mai aratat Lax, citat de Buna Ziua Brasov.
Complexul rezidential Evocasa Viva cuprinde opt cladiri de 11 etaje, totalizand 536 de apartamente cu 1, 2, 3 camere, cu suprafete care merg pana la 159 de metri patrati. Ansamblul este situat in sudul Brasovului, pe malul lacului Noua.
Apartamentele au suprafete cuprinse intre 68 si 200 mp, la unele adaugandu-se terase de pana la 150 mp. Preturile apartamentelor de 2 camere pornesc de la 115.000 euro + TVA, ale celor de 3 camere de la 168.000 euro + TVA, iar ale celor de 4 camere de la 222.000 euro + TVA.
Adama este o companie imobiliara de varf, activa in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent in jur de 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, rezultand cateva milioane de metri patrati in diverse stadii de planificare si executie. Adama a livrat pana la sfarsitul anului trecut sute de apartamente, urmand ca pana la sfarsitul lui 2009 sa livreze peste 500 de unitati. Echipa de experti a Adama implementeaza Sistemul Standardizat European (SSE) pentru a asigura cea mai inalta calitate in toate proiectele pe care le dezvolta.
Actionarii Adama sunt fondul american de investitii Morgan Stanley Real Estate, banca americana Lehman Brothers, fondul american de investitii Tiger Global Management, fondul austriac de investitii Immoeast si compania Romre, controlata de familia Jesselson din New York. Printre fondatorii companiei sunt David Flusberg, Dvir Cohen-Hoshen, Benjamin J. Jesselson si Isaac Cohen-Hoshen.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.