Acuzație dură: ”Liviu Dragnea NU avea nicio șansă, ambasadele știau deja!”

Acuzație dură: ”Liviu Dragnea NU avea nicio șansă, ambasadele știau deja!”

0 126

Asa se face justitie in Romania… prin ambasade si servicii!

„Liviu Dragnea nu a avut nicio șansă, împotriva lui s-a pronunțat de zeci de ori președintele, cel care numește șefii serviciilor secrete”.
„Această condamnare e una politică”, a declarat ferm Răzvan Savaliuc. Cunoscutul investigator de presă atrage atenția că verdictul era cunoscut de unele ambasade occidentale.
Savaliuc atrage atenția asupra „glumei” făcute de una dintre ambasade, cea a Danemarcei, care făcea vineri aluzii la condamnarea lui Dragnea. Iată postarea de vineri a ambasadei țării din Uniunea Europeană:

„Casual Friday. Care-i prognoza? Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răcoare”.

Răzvan Savaliuc

Deci, spune Savaliuc, „unele ambasade știau”. Este una dintre componentele teoriei lui Răzvan Savaliuc conform căreia Dragnea nu avea nicio șansă.

„Liviu Dragnea nu a avut nicio șansă, împotriva lui s-a pronunțat de zeci de ori președintele, cel care numește șefii serviciilor secrete, iar partidele din opoziție l-au numit zilnic infractor”, comentează Savaliuc.

În asemenea condiții, Savaliuc consideră că nu a fost un proces echitabil, iar instanțele internaționale pentru drepturile omului ar fi anulat o asemenea judecată.
„Nu se poate vorbi de proces echitabil atât timp cât sunt instigări zilnice de nivel înalt”, spune Savaliuc – ”la CEDO nu ar fi fost aprobat un asemenea proces”, a conchis cunoscutul jurnalist, fondator al publicației ”Lumea Justiției”, într-o intervenție la Antena 3.

Dragoș Dumitriu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.