Acuzat ca si-ar fi dopat jucatorii cu care a lucrat de-a lungul...

Acuzat ca si-ar fi dopat jucatorii cu care a lucrat de-a lungul anilor

0 85

Tehnicianul Arsene Wenger, unul dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul european, el aflandu-se de 15 ani pe banca clubului de prima liga engleza Arsenal Londra, se afla in centrul unui mare scandal

Un fost jucator de la Arsenal Londra, Paul Merson, a lansat o acuzatie extrem de grava la adresa managerului „tunarilor”, Arsene Wenger.

La 15 ani distanta de perioada in care a jucat sub comanda lui Wenger, Merson face dezvaluiri socante si care l-ar putea incrimina pe managerul „tunarilor”, intr-un interviu acordat revistei franceze „So Foot”.

„Uneori, in ajunul meciurilor importante, trebuia sa mergem la hotelul Holiday Inn, din Islington. Acolo ni se injecta in umar un lichid galben. Nu m-am intrebat niciodata despre ce ar putea fi vorba pentru ca aveam incredere totala in Arsene si as fi inghitit orice ne dadea”, a spus Merson, adaugand ca inaintea fiecarui antrenament, jucatorilor li se administra creatina, pe care o consumau in sucul de portocale.

„La un meci cu Blackburn, Wenger mi-a dat o tableta neagra. Era cafeina pura, echivalentul a zece cesti de cafea”, a adaugat Merson.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.