Acum la Puscarie, chiar e o smecherie…

Acum la Puscarie, chiar e o smecherie…

0 337
Doamna ministru a justitiei,tehnocroata Rodoca Pruna,(fiica de fost ofiter acoperit,deci priceputa pe partea…juridica),a intrat la griji cu „problemele” IVITE ,APARENT  din SENIN, in Puscarii. Si atunci A DAT DRUMUL LA ANGAJARI in cele vreo 20 de penitenciare cu deficit de personal,in total aproape vreo 1000 de posturi!! .Nu supravegerea era problema ci activitatile anexe…
Si Penitenciarul Codlea angajează oameni din sursă externă! Pentru a completa posturile libere, puşcăria din judeţul Braşov are nevoie de încă 30 de oameni.
Pentru a ocupa posturile disponibile se va organiza,evident,… concurs, iar cei interesaţi îşi pot depune dosarele chiar la sediul instituţiei din Codlea.
Penitenciarul are nevoie de 23 de agenţi operativi, dintre care două femei, un agent contabil, 3 agenţi fochişti, dar şi de 2 ofiţeri.
Posturile de ofiţer sunt: unul pentru protecţia muncii şi a mediului şi unul pentru managementul situaţiilor de urgenţă. Dosarele de concurs se pot depune până în data de 11 iulie la sediul penitenciarului din Codlea, strada Gării, numărul 12. Salariile nu sunt tocmai rele…   

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.