ACUM „ACOPERITUL” BASESCU IL ACUZA PE PONTA…

ACUM „ACOPERITUL” BASESCU IL ACUZA PE PONTA…

0 455

Ce apare în CV-ul oficial al lui Victor Ponta în perioada  în care Traian Băsescu susţine că acesta a fost ofiţer acoperit SIE? Potrivit CV-ului, postat pe site-ul Guvernului, actualul premier ar fi urmat mai multe cursuri si stagii de pregătire în străinătate în perioada 1997 – 2001, când ex-preşedintele Băsescu îl acuză că a fost ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe. Si sustine ca acesta a calatorit „astfel” in aceasta perioada in SUA, Italia, Grecia si Marea Britanie.
Intr-un CV mai vechi apareau si Franta si Cehia. De notat ca primul ministru vorbeste bine engleza, franceza, italiana si spaniola.
Iata: Educatie si formare (site-ul Guvernului):
– Decembrie 2001, Cursuri la Scoala de Drept Penal International organizate de ELSA si Universitatea Bucuresti (Asociatia Europeana a Studentilor la Drept).
– Martie 2001, Stagiu de pregatire in domeniul infractiunilor financiar – bancare si informatice, Departamentul Trezoreriei al SUA, Washington D.C.
– Decembrie 2000 – Februarie 2001, Procuratura Nationala Anti-Mafia – Roma, Italia
– Februarie 1999, Seminarul international cu tema „Companiile Offshore”, Banca Nationala a Greciei, Atena
– Octombrie 1998, Cursul de pregatire in domeniul combaterii infractiunilor financiar-bancare FBI (Federal Bureau of Investigation), in cadrul Programului ONU pentru Dezvoltare,
– 1991-1995, Diploma de licenta, Drept penal, Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

Alte activităţi:
– August 2000 – prezent, Expert evaluator, Programul GRECO in cadrul Consiliului Europei (Grupul European pentru Combaterea Coruptiei).
– Iulie 2000, Participant la Programul „Organizarea Justitiei in Anglia si Tara Galilor”, Asociatia Britanica pentru Europa Centrala si de Est, Londra.
– Februarie 1999, Participant la „Forumul Mondial pentru Combaterea Coruptiei”, Guvernul SUA, Washington DC.BALANTA C

Victor Ponta – în luna mai 2012:
In mai 2012, pe CV-ul oficial al prim-ministrului Victor Ponta, asa cum era publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, dar si pe site-ul propriu, la rubrica „Studii si Specializari” apareau alte informatii, inclusiv celebrul masterat din Catania: (martie – iunie 2000 – Master in Drept Penal International la Universitatea din Catania, Sicilia-Italia,
– Mai 1999 – Seminarul international cu tema „Combaterea fraudelor informatice si prin utilizarea frauduloasa a cartilor de credit”, Praga,
– Aprilie 1999 – Seminarul cu tema „Accesul victimelor la Curtea Penala Internationala” organizat de M.A.E. al Frantei, Paris,
– Februarie 1999 – Conferinta Mondiala Anticoruptie organizata de Presedintia SUA, Washington DC,
– Decembrie 1999 – Seminarul international cu tema „Companiile Off-shore” organizat de Banca Nationala a Greciei, Atena”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.