ACTUALUL STAT ESTE ILEGAL?!

ACTUALUL STAT ESTE ILEGAL?!

0 96

Acest titlu ar trebui sa ne puna pe ganduri.  Citind una din cartile scriitorului si publicistului,  patriotului  Eugen Delcea,  “Marea tradare a Romaniei”, vol. VII, am ramas cutremurat de realitatea acestor cuvinte. Dar sa vedem ce spune  scriitorul:
Republica Populara Romana a fost infiintata prin Legea nr. 363/30.12.1947.  Aceasta Lege  a ramas in vigoare si dupa 1965(Socialista), deoarece forma de organizare nu s-a schimbat.
In 1989/90, conspiratorii  prosovietici din FSN care au decis desfiintarea PCR si clamau construirea unei democratii, cu alte institutii de stat, erau obligati legal, sa schimbe organizarea socio-economica a tarii prin REFERENDUM!
In conditiile in care au solicitat invazia sovietica simtind ca pierd teren(conform Planului Dnestr), evident ca nu au avut curajul sa organizeze un referendum prin care ar fi pierdut puterea!
N-au facut-o nici mai tarziu, Legea nr. 363/1947 nu a fost anulata nici pana acum iar tot ce s-a decis si organizat dupa 22.12.89  este ILEGAL!!!

Primul pas era un  referendum national, prin care sa fie aprobata schimbarea formei de guvernamant a tarii.
Pasul doi: emiterea unei legi cu 2 articole: anuntarea noului stat cu noua forma de guvernamant; abrogarea Legii 363/1947. Intr-adevar, nici schimbarea din 1947 nu s-a facut prin referendum dar au emis o Lege de schimbare de regim!!!
Dupa 1989, nefiind emisa o asemenea Lege, Constitutiile sunt ILEGALE iar prin ele toate celelalte legi si toate institutiile noi:  Parchetele, Curtile de Apel, ICCJ(nu CSJ), etc., etc.!!!

Mai grav, sunt ILEGALE  SI  PENALE:

  • Tot jaful prin PRIVATIZARI SI  INSTRAINARI(1500 intreprinderi, teren arabil, minerale, etc.);
  • Sentinte antinationale de retrocedare;
  • Toate legile din 1990, emise de un for legislativ ilegal;
  • “aderarile” la NATO si UE – de 2 ori, inclusiv prin lipsa unui referendum;
  • Imprumuturile externe, interzise prin Lege in aprilie 1989;
  • Infiintarea partidelor(finantate de stat!), care au distrus tara;
  • Aprobarea avorturilor(peste 20 milioane!) si agravarea conditiilor sociale si de existenta = GENOCID!!! , etc.!”

Avand in vedere cele de mai sus,  vin si intreb: magistratii, puterea judecatoreasca, zice-se, ce au facut in acest timp? Daca erau democrati si patrioti trebuiau sa stie  aceste lucruri si sa aresteze tradatorii care au distrus tara! Nu au facut-o pentru ca si ei au tradat-o(De ex. Danilet castiga 450.000 lei in 2016, mai putin decat procurorul  pensionar ce avea o pensie de 490.000 lei, tot in 2016)!

Fondul  de  pensii este in colaps,  pensiile nesimtite abia daca sunt acoperite 10% prin cotizatii, dar magistratii tipa ca fara aceste pensii nesimtite…este afectata independenta Justitiei! Dar actul de justitie e mort deja!
Cu concursul larg al politicienilor din toate partidele care au guvernat Romania, s-a ajuns la un control excesiv al institutiilor de forta in toate domeniile economice, cu Justitia “camp tactic” al SRI.
Prin urmare, Romania nu este un stat legal, e numai de “ fatada’ statul de drept! Ca dovada, uitati-va cum se infrupta din averea tarii(deci a noastra, a romanilor), toate Puterile Straine! Mai e putin si tara e sfartecata(fereasca Dzeu!)!
Deci, Romania, nu mai este “stat”, tara noastra a ajuns o COLONIE!

Alexandru Sicleru
Sursa: Incorect Politic

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.