Activitati culturale in vacanta

Activitati culturale in vacanta

0 72

Tinerii brasoveni cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani sunt invitati sa participe la atelierul de creatie literara „Lumina de avarie”. Atelierul este organizat de Alianta Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret din Romania, iar cei interesati nu trebuie decat sa trimita un e-mail la adresa luminadeavarie@yahoo.com. Nu se percepe taxa de participare


In cadrul atelierului, tinerii talentati vor participa la traininguri de teorie literara si vor invata cum trebuie citit si interpretat un text literar. De asemenea, participantii isi vor putea recita creatiile proprii, fiind evaluati si primind comentarii si sugestii la textul recitat.


Activitatile atelierului vor fi diverse: training- teorie literara in genere, sa invatam cum sa citim si sa interpretam un text literar, citire de poezii – creatii contemporane, jocuri tematice, creatie de poezii, proza, scenariu, prezentare creatii proprii, feed-back -comentarii la textile proprii si ale celorlalti, informare si implicare in evenimentele culturale ale Brasovului, participare la o opera colectiva, recitaluri in pub-uri, tabara de creatie literara, publicare a unui volum colectiv.


Coordonatorul stiintific al proiectului este prof. drd. Daniel Puia-Dumitrescu care spune ca el crede in tinerii de azi, fapt pentru care acest atelier de creatie literara se va dovedi a fi unul extraordinar din toate punctele de vedere.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.