Actiunea sentaorului N.V. Popa impotriva lichidarii Tractorul nu mai are obiect

Actiunea sentaorului N.V. Popa impotriva lichidarii Tractorul nu mai are obiect

0 52

Consilierul judetean Adrian Maxim (PNL) a tinut ieri, intr-o conferinta de presa, sa arate ca actiunea in instanta a senatorului PLD Nicolae Vlad Popa, privid anularea contractului de vanzare a societatii Tractorul, nu isi mai are rostul, deoarece fostii muncitori de la uzina brasoveana isi vor primi salariile restante.


Asta, pentru ca Flavus Investitii SRL a devenit noul proprietar al fabricii de tractoare, platind fondurile pentru achizitie.


Pana de curand a existat temerea, in randul muncitorilor, ca nu isi vor primi banii din cauza demersului senatorului PLD. „Angajatii isi vor primi saptamna viitoare salariile restante, ceea ce inseamna ca firma Flavus Investitii SRL a platit toata suma la care a fost vanduta uzina. Asa ca, domnul N.V. Popa nu mai are de ce sa conteste licitatia!”, a spus Maxim. Si reprezentantii firmei de lichidare a uzinei au sustinut ca efectele contractului de privatizare s-au produs deja prin efectuarea platii si, in acest context, actiunea senatorului nu mai are obiect.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.