ACS SR Municipal Brașov, victorie în minutul 90 + 2, din penalty;...

ACS SR Municipal Brașov, victorie în minutul 90 + 2, din penalty; Strătilă a înscris și a adus trei puncte importante!

0 147

Meciul dintre ACS SR Municipal Brașov și Flacăra Horezu, din seria a treia a Ligii a treia, a avut un deznodământ așteptat pe suporterii ,,stegarilor” cam de multișor…După înfrângeri acasă, cu Craiova lui Mititelu și cu Turris Oltul Tr. Măgurele, echipa fiului lui Liviu Dragnea, ACS SR Municipal a obținut un succes important pe teren propriu, în fața unei echipe bătăioase, care a dat totul la Brașov! Scor 2-1, rezultatul fiind decis în al doilea minut al prelungirilor, atunci când cel mai bun om de pe teren, Strătilă, a fost faultat în apropierea porții adverse, atunci când se pregătea să reia decisiv…Tot el a executat impecabil lovitura de la 11 m just acordată, iar ACS SR Municipal Brașov a înclinat definitiv balanța scorului, spre disperarea vizitatorilor, care au contestat decizia arbitrului și l-au însoțit cu tot felul de epitete și acuzații, în drumul spre vestiare (!).
Până atunci, echipa brașoveană a dominat și și-a creat destule ocazii de gol, mai ales în prima repriză. Nu trecuseră decât 10 minute de la primul fluier, când s-a deschis scorul : Strătilă a centrat de pe dreapta și Boția a marcat cu o lovitură de cap : 1-0 pentru gazde! Echipa brașoveană nu a avut prea mult timp să se bucure, pentru că oaspeții au lovit surprinzător, în min. 22, atunci când Nistor a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 m: 1-1! Apoi, a urmat chinul echipei lui Florin Stângă, care s-a străduit din răsputeri să încline din nou balanța în favoarea ei. Au fost ratări mari, iar dominarea a continuat și în a doua repriză, când Flacăra s-a apărat foarte bine. Precipitarea gazdelor dar și intervențiile portarului advers, au împiedicat golul, așteptat de galeria Brașovului. Asta, până în minutele de prelungire, când bucuria gazdelor s-a descătușat…

ACS „SR”: A. Popa – Răduțoiu, Damian, Poverlovici, Voicu – Burlacu, Leonte – Dumbravă (Avram), Boția, Strătilă (Toader) – Danciu (Răchișan)

După șase etape, ACS SR Municipal Brașov are 12 puncte și va juca etapa viitoare în deplasare, cu Astra II.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.