ACS SR Municipal Braşov înfruntă, din nou, liderul de conjunctură

ACS SR Municipal Braşov înfruntă, din nou, liderul de conjunctură

0 164

După ce a detronat liderul etapa trecută, Astra 2, chiar la el acasă, reprezentanta Brașovului în Liga a treia, ACS SR Municipal, înfruntă, din nou, echipa de pe primul loc al clasamentului! Este vorba despre Unirea Bascov, care este liderul de conjunctură în seria a treia, în timp ce ,,stegarii”se află pe locul 4. Cele două echipe se vor confrunta sîmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Tineretului. Înaintea acestei partide, au oferit declarații, în cadrul obișnuitei conferințe de presă, antrenorul echipei brașovene, Florin Stângă, precum și doi jucători

Florin Stângă, antrenor (foto, centru) : „Întîlnim liderul seriei, o echipă neînvinsă în acest campionat, o formaţie solidă, care nu are presiunea rezultatelor. Cei de la Unirea Bascov vin la Braşov după o serie de cinci victorii, au un antrenor tînăr, pe Adi Dulcea, pe care îl cunosc foarte bine. Şi noi trecem printr-un moment favorabil, venim după trei victorii obţinute după trei meciuri grele în care am suferit. Important este că am reuşit să punem echipa pe linia de plutire şi sîntem pe un drum ascendent, care ne dă speranţe pentru viitor. Am avut o săptămînă liniştită în care ne-am pregătit bine şi sperăm ca la ora jocului să fim concentraţi şi determinaţi pentru obţinerea victoriei. Îmi doresc ca jucătorii să joace cu mai mult curaj meciurile de pe teren propriu, iar echipa să se exprime mult mai bine “.

Radu Leonte, jucător (foto, stânga) : „Consider că toate meciurile au fost şi vor fi grele în acest campionat. Nu cred că sînt favorite în acestă serie chiar şi Domneştiul poate pune probleme! Eu nu cred că pînă acum ne-a lipsit curajul, probabil a fost vorba de o lipsă de atitudine, noi am încercat să ne facem treaba, am fost capacitaţi, dar la fotbal se întîmplă şi să nu îţi iasă totul. În ultimele meciuri am reuşit să creăm fotbal, să avem ocazii, să stăm mai bine în teren şi, cel mai important, să cîştigăm puncte“.

Andrei Maxim, portar (foto, drepta) : „Cred că dacă vom aborda meciul cu Unirea Bascov cu ambiţie şi determinare, aşa cum a fost la ultimele trei meciuri, vom cîştiga. Sîntem clar peste ei, astfel că nu avem decît varianta victoriei. Colegul Abi Popa traversează o formă foarte bună şi eu cred că este cel mai bun portar din această serie“.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.