ACS SR Municipal Brașov, cea mai clară victorie în meciurile de verificare...

ACS SR Municipal Brașov, cea mai clară victorie în meciurile de verificare : 6-1, cu FC Voluntari 2!

0 195

Pe stadionul Tineretului, ACS SR Municipal Brașov, proaspăt promovată în liga a treia de fotbal, a jucat un nou meci amical, întâlnind FC Voluntari 2, echipă din al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc. Formația brașoveană s-a impus la scor, 6-1, după un meci în care a dominat clar, în ciuda faptului că a fost lipsită de aportul jucătorilor Strătilă și Rusu, ultimul accidentat. Primul nu a fost inclus în lotul pentru acest amical, pentru că antrenorul Florin Stângă a testat mai mulți jucători și mai multe formule de echipă fără Strătilă, care, oricum, este suspendat pentru primele două meciuri oficiale ale viitorului sezon.
Golurile echipei brașovene au foat marcate de E. Popa (2), Leonte, Avram, Răchișan și Burlacu.
În disputa de astăzi, tehnicianul Florin Stângă l-a testat pe Alexandru Stan, un mijlocaș stânga de 18 ani, care și-a făcut junioratul la mai multe echipe bucureștene.
ACS SR Municipal Brașov : A. Popa (Maxim) – Răduțoiu, R. Damian (Toader, Stângă), Poverlovici, Voicu (Dragomir) – Leonte, Țuțu (Nicolau), Burlacu (Cocan), Danciu (Răchișan) – Boția (Alex Stan), E. Popa (Avram).
Am arătat ca o echipă matură. Am avut o evoluție bună și am controlat jocul de la început până la sfârșit. Sunt lucruri pe care trebuie să le îndreptăm. Mai avem de muncă până la startul sezonului. Echipa este în creștere. Se leagă și relațiile umane, dar și cele fotbalistice. Cel mai important este să se rezolve problemele legate de susținerea financiară, să avem liniște, iar băieții să se gândească doar la fotbal. În rest, în orice serie am juca, vom avea adversare puternice. Noi trebuie să fim bine pregătiți și să promovăm”, a declarat antrenorul Florin Stângă.
Pentru ACS „SR” Municipal urmează sâmbătă, acasă, testul cu ACS Gauss Bacău, o altă formație proaspăt promovată în Liga a treia
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.