ACS SR Municipal Brașov, a treia victorie consecutivă în meciurile amicale :...

ACS SR Municipal Brașov, a treia victorie consecutivă în meciurile amicale : 1-0, cu AFC Hărman

0 200

Pe stadionul Tineretului, nou promovata în Liga a treia de fotbal, ACS SR Municipal Brașov a jucat în compania unei alte echipe din Liga a treia, conjudețeana AFC Hărman, care ar putea să-i fie adversară și în viitorul campionat. Jucătorii antrenați de Florin Stângă au avut un ritm bun, au controlat disputa și și-au creat numeroase oportunități de a marca, multe dintre ele rezolvate de portarul echipei din Hărman, Căucă, transferat sub comanda lui Daniel Bona. Echipa ,,stegarilor”s-a impus cu 1-0, prin golul înscris de Boția, fostul jucător al Hărmanului (min. 67, din penalty). A fost o fază bună de atac a echipei brașovene, în care Răchișan i-a pasat ideal în adâncime lui E. Popa, acesta a intrat în careu dar portarul Hărmanului l-a agățat, arbitrul Mihai Hârlab acordând prompt penalty. În rest, un meci plăcut, în ciuda căldurii excesive, un meci în care, totuși, AFC Hărman a avut o prestație modestă în atac, datorită, se pare, lipsei de omogenitate a echipei.
La ACS SR Municipal Brașov au lipsit, fiind accidentați, Poverlovici, Rusu și Răduțoiu, echipa de start fiind : A. Popa – Burlacu, R. Damian, Toader, Voicu – Leonte, Țuțu, Cocan, Strătilă – E. Popa, Boția. Au mai jucat Maxim – Răchișan, Avram, Danciu, Dragomir.
Astfel, ACS SR Municipal Brașov a obținut a treia victorie consecutivă în meciurile amicale, după cele cu KSE Tg. Secuiesc și FK Miercurea Ciuc.

Florin Stângă, antrenor ACS SR Municipal Brașov : ,,Jucătorii mei au acuzat un pic oboseala, este normal. Am avut destule ocazii de a marca, dar am ratat foarte mult. Important este însă că băieții au jucat un fotbal plăcut ochiului și, în mare, au respectat ceea ce pregătim. Încă nu avem lotul complet, ca să îl împart, pentru a juca cu două formule de echipă, însă, începând de luni, vor intra toți în pregătire. Mai avem trei săptămâni până începe campionatul și sper să ne prindă în formă. Îmi doresc să se rezolve și problemele financiare, pentru a avea liniște, astfel încât jucătorii să fie preocupați doar de joc

Daniel Bona, antrenor AFC Hărman : ,,Un meci în care echipa adversă ne-a dominat. Noi venim după o săptămână în care baza a fost pregătirea fizică. În meciul anterior am pierdut la ciuc, cu 3-0, dar credem că suntem pe un drum bun, am jucat mai bine astăzi. Mai avem multe de corectat, din păcate pentru noi, mai este puțin până la startul campionatului și avem șase jucători noi în prima formulă. Cred însă că în trei săptămâni, echipa va arăta altfel și că vom reuși să punem probleme tuturor echipelor din seria unde vom fi repartizați

Următorul meci amical al ,,stegarilor” este programat miercuri, 8 august, de la ora 11,00, tot la Brașov, cu FC Voluntari 2.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.