ACS SR Municipal Brașov a pierdut un nou meci pe teren propriu...

ACS SR Municipal Brașov a pierdut un nou meci pe teren propriu : 0-1, cu Turris Oltul Tr. Măgurele

0 174

Etapa a patra a Ligii a treia de fotbal a rezervat echipei brașovene ACS SR Municipal Brașov un adversar de calibru, care este lidera seriei a 3-a, Turris Oltul Tr. Măgurele. Gazdele și-au pus mari speranțe în acest meci, din moment ce, în caz de succes, echipa trecea pe primul loc în clasament. Dar lucrurile nu au stat chiar așa, echipa Brașovului fiind apatică, jucând modest, pe alocuri mediocru. Mai mult, greșelile din apărare au culminat cu marea eroare din min. 67, când, după un corner, ex brașoveanul Marian Constantinescu a înscris, simplu, de la 6 m (0-1). De remarcat totuși că în prima repriză, chiar în primele minute, tânărul Danciu a avut o imensă ocazie, singur la 6 m, însă nu a reușit să cadreze poarta! Marea ratare s-a răzbunat și ,,stegarii”au părăsit terenul învinși, a doilea eșec în compania unei echipe importante a seriei, după cel înregistrat tot acasă, cu U Craiova 1948.

După meci, managerul sportiv Paul Enache a răbufnit : ,,Nerespectarea sarcinilor de joc a dus la o eroare gravă a apărării și la golul marcat de oaspeți, după același scenariu ca și în meciul cu Craiova. Este inadmisibil, ca pe zonă centrală, la 6 m, să fie jucători nemarcați. Cert este că mai avem două etape, după care vom trage linia și vom vedea ce facem cu această echipă, pentru că nu ar fi bine să aruncăm banii pe fereastră. Vom lua niște măsuri clare pentru viitorul fotbalului brașovean, dacă se dorește echipă la Brașov. Nu vom mai putea să ținem jucători cu experiență în lot, dar care fac greșeli elementarede marcaj. Dacă vrem performanță, trebuie să facem o selecție, începând chiar din acest moment, pentru ca jucătorii să crească și în 2-3 ani să avem o echipă competitivă. Este singura șansă a Brașovului!”
ACS „SR”: A. Popa – Burlacu, Poverlovici, R. Damian, Voicu – Dumbravă, Țuțu (Cocan), Leonte – Strătilă (Stan), Avram (Boția), Danciu (Răchișan).
Mai notăm faptul că jucători importanți ai echipei brașovene sunt accidentați : Răduțoiu, Rusu, E. Popa, iar în meciul cu Tr. Măgurele a ieșit accidentat și vârful Avram!
ACS SR Brașov are 6 puncte în clasament și va juca etapa viitoare în deplasare, cu Alexandria.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.