Accidentul NUP

Accidentul NUP

0 78Banalul accident de masina petrecut pe o ninsoare de Polul Nord, in care actorul principal a fost Ludovic Orban, ministru si adversar aprig al lui Basescu, a fost mediatizat si rasmediatizat, la vremea respectiva, de iti venea sa nu mai deschizi televizorul. Acoperise chiar si afacerea Elodia.Caci in Romania javra politicului musca in toate partile.


Daca vreunuia dintre noi i s-ar fi intamplat asa ceva pe strada, totul s-ar fi terminat in cinci minute: ba, poti misca? Bun. Ia de-aicea atata si atata si hai sa o stergem pana nu apar caralii.


Dar in cazul Orban, omul care-l tot gadila pe Basescu folosind lancea, imediat s-a aratat “prisina di searta”, totul transformandu-se intr-un circ multimediatizat. Iar spectacolul trebuia sa aiba un final care sa multumeasca pe toti spectatorii, asa ca doamna cu batic gaurit la ochi si-a pus un cearceaf si a dat inteleapta solutie in coada de peste: vinovatul a comis-o, dar nu a prea facut nimic grav ca sa-l legam.


Si astfel a aparut NUP-ul, adica neurmarire penala.


In ce masura s-a respectat sau nu legea ramane oricum in ceata, probabil si pentru multi juristi.


Verdictul Parchetului pare sa multumeasca ambele parti politice implicate: Orban va circula prin viata spalat de acest pacat, iar Basescu va baga “scrisorica” acestui caz la pastrare, caci va mai fi nevoie de ea in lupta dintre palate.


?


Dan Bota?????


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.