Accidentele de pe trecerile de pietoni continua la Brasov

Accidentele de pe trecerile de pietoni continua la Brasov

0 390

Numarul incidentelor a ajuns la 4 in acest an, dupa ce miercuri seara un alt sofer a lovit o femeie pe zebra. Daca in primele 3 cazuri accidentele s-au soldat cu decesul victimelor, de data aceasta femeia lovita este in viata. Victima se afla in stare grava la spitalul judetean, iar medicii spun ca doar faptul ca este tanara si rezistenta au salvat-o de la moarte

Numarul incidentelor a ajuns la 4 in acest an, dupa ce miercuri seara un alt sofer a lovit o femeie pe zebra. Daca in primele 3 cazuri accidentele s-au soldat cu decesul victimelor, de data aceasta femeia lovita este in viata. Victima se afla in stare grava la spitalul judetean, iar medicii spun ca doar faptul ca era tanara si rezistenta au salvat-o de la moarte.
Accidentul a avut loc miercuri seara in jurul orei 22.30 pe Calea Fagarasului, la trecerea de pietoni din dreptul statiei RAT de la Gara Bartolomeu. Uu barbat in varsta de 36 de ani care conducea un autoturism cu numere de inmatriculare provizorii a accidentat grav o femeie de 32 de ani care traversa strada treceri pietoni2regulamentar. Imediat dupa comiterea accidentului, pe fondul sperieturii, soferul a fugit de la locul faptei.Politistii au dat repede de urma faptasului, l-au contactat telefonic, si la miezul noptii acesta era prezent din nou la locul comiterii accidentului.
In urma cercetarilor s-a stabilit ca numerele de inmatriculare provizorii ale masinii expirasera cu o zi inainte.
In acest moment cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Rutier Brasov, sub coordonarea unui procuror de la parchetul de pe langa Judecatorie, sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamasre corporala grava, parasirea locului accidentului si conducerea unui vehicul neinmatriculat. Acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 7 ani.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.