Accidente mai puţine dar mai violente în judeţul Braşov

Accidente mai puţine dar mai violente în judeţul Braşov

0 224

21 de persoane au decedat în accidentele rutiere produse în judeţ în primele 5 luni ale anului. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judeţului Braşov, peste 300 de accidente rutiere s-au produs de la începutul anului an pe raza judeţului

21 de persoane au decedat în accidentele rutiere produse în judeţ în primele 5 luni ale anului.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judeţului Braşov, peste 300 de accidente rutiere s-au produs de la începutul anului an pe raza judeţului. Subcomisarul de poliţie Ionuţ Marin – şef Serviciu Cabinet IPJ Braşov spune că DN 13 segmentul din Pădurea Bogăţii şi DN 1 rămânîn continuare zonele unde se petrec cele mai grave accidente rutiere.
Poliţiştii de la Rutieră desfăşoară periodic acţiuni de combatere a încălcărilor normelor rutiere pe segmentele de drum nevralgice.

În urma celor 300 de accidente, 407 persoane au fost rănite.
De la începutul anului până la data de 3 iunie, s-au înregistrat 102 accidente grave, în urma cărora 21 de persoane şi-au pierdut viaţa.

De asemenea, în cele 5 luni s-au produs şi 211 accidente uşoare din care a rezultat rănirea uşoară a 263 persoane.

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, neacordarea priorităţii pietonilor şi consumul de băuturi alcoolice sunt cauzele principale ale accidentelor grave din judeţ .

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.