Accidente in Brasov

Accidente in Brasov

0 55

Ieri, in decurs de trei ore, in Brasov s-au petrecut trei accidente, din fericire fara pierderi de vieti omenesti, dar deajuns pentru a trage – oare pentru a cata oara? – semnalul de alarma asupra modului in care se circula – include soferi si pietoni – prin Brasov.
Iata despre ce este vorba.
In primul accident, un copil de noua ani a fost lovit de o masina, in jurul orelor 8,00, pe strada Muresenilor. Copilul se angajase in trecerea strazii pe loc nepermis si fara sa se asigure. De fapt, ce sa te asiguri pe Muresenilor, unde este intr-una un dute – vino de autovehicole?
La circa o jumatate de ora un octogenar a suferit cateva contuzii, pe la orele 8,30, dupa un accident petrecut pe str. Alexandru Vlahuta. Si in acest caz batranul a luat-o, la varsta lui, dar fara sa gandeasca, peste o strada cu multe benzi pe ambele sensuri, aventurandu-se total aiurea.
Al treilea accident a implicat doua vehicole, dintre care unul circula cu viteza excesiva, incercand sa prinda “Verde” la stop, dar nereusind, asa ca a intrat in alta masina care circula regulamentar. Din tamponare a rezultat avarierea celor doua turisme, iar o tanara in varsta de 21 de ani a fost preluata de un echipaj SMURD si dusa la spital, pe la orele 11,00. Accidentul a avut loc in intersecþia strazilor Vlahuta si Harmanului.
Si astfel se dovedeste din nou ca graba si nerespectarea regulilor de circulatie nu aduc decat necazuri.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.