Accidentati din cauza vitezei

Accidentati din cauza vitezei

0 158

Din cauza vitezei prea mari si neadaptarii la conditiile de trafic, duminica noaptea s-au petrecut doua accidente cu urmari relativ grave in privinta integritatii unor persoane, lasand la o parte pagubele materiale, adica masinile facute praf.
Astfel, doua femei au ajuns dumunica seara in stare grava la spital, in urma unui accident rutier petrecut pe DN 1.
Femeile se aflau in autoturismul condus de Constantin M. (54 de ani), care s-a angajat in depasirea neregulamentara a unui autocamion, dar s-a izbit frontal cu o masina care venea din sens opus. In urma impactului, Tatiana M. (52 de ani) si Andreea S. (35 de ani) au suferit rani destul de grave, conducatorul auto aleganduse doar cu „pagube trupesti” relativ minore si cu spaima momentului.

In noaptea de duminica spre luni, Nicolae N. (20 de ani), care venea cu autoturismul la Brasov pe DJ 104 A din directia Sebes – Recea, s-a rasturnat in santul din dreapta direcþiei de deplasare.
Desi in zona accidentului drumul face o curba deosebit de periculoasa, soferul, tanar, nelinistit si al naibii de grabit pentru ca, probabil, il astepta mandra, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si a intrat in derapaj.
Singurul accidentat grav a fost pasagerul din autoturism, un alt tanar, in varsta de 19 ani, care a fost dus de urgenta la spital, unde medicii au avut ceva de furca pentru a-l reasambla.
Si uite ca oamenii, mai tineri sau mai in varsta, nu tin cont de respectarea unor reguli in trafic, reguli care nu sunt facute chiar aiurea. Dar daca doar atat ii duce mintea!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.