Accidentările handbalistelor de la Corona se țin lanț ; din această cauză...

Accidentările handbalistelor de la Corona se țin lanț ; din această cauză a fost anulată participarea la turneul amical de la Roman!

0 166

Echipa de handbal Corona Braşov a fost nevoită să îşi schimbe, din nou, programul din cauza problemelor medicale apărute în rândul jucătoarelor. Astfel, handbalistele antrenate de Ion Crăciun şi Gică Anton nu vor mai participa la turneul de la Roman, în această săptămână. „Avem din păcate mai multe fete care acuză diferite dureri, pe lângă cele care sunt deja în repaus după injecţiile făcute pentru a trata nişte afecţiuni mai vechi. După ce luni seara s-a accidentat şi Diana Popescu, am decis după o discuţie cu întreg staff-ul că este mai bine să nu forţăm şi să participăm la turneul de la Roman, cu un număr redus de jucătoare. Nu vreau să riscăm şi să forţăm, pentru ca să mai apară şi alte problem. Să nu uităm că se apropie startul campionatului şi trebuie să fim în formă cât mai bună”, a spus Ion Crăciun.
După ce Eliza Buceschi, Laura Chiper, Sorina Tîrcă, Daria Bucur, Larisa Tămaş şi Bianca Tiron nu sunt refăcute, pe lista jucătoarelor care vor avea nevoie de repaus va fi trecută şi Diana Popescu, cea care la antrenamentul de luni după amiază a acuzat probleme musculare şi va face investigaţii iar apoi va urma un program de recuperare. Portarul Coronei a făcut un RMN şi în funcţie de rezultat va urma programul de recuperare.
În aceste condiţii, Corona va participa doar la turneul din Croaţia, la care va pleca în 20 august și va juca alături alături de Podravka, Krim şi Pogon Baltica Szczecin.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.