Accident soldat cu un deces între Făgăraș şi Șona

Accident soldat cu un deces între Făgăraș şi Șona

0 167

În urma impactului a rezultat vătămarea șoferului microbuzului, a cărui resuscitare a fost încercată de personalul medical. Din nefericire, şoferul microbuzului nu a răspuns manevrelor

Detașamentul de pompieri de la Făgăraș a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj de ambulanţă cu medic. Un bărbat de 35 – 40 ani, din Braşov, a condus un microbuz pe DJ 104 J, dinspre Făgăraș spre localitatea Șona.

La km 5 + 500 m, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 38 ani din Șona.

În urma impactului a rezultat vătămarea șoferului microbuzului, a cărui resuscitare a fost încercată de personalul medical. Din nefericire, şoferul microbuzului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Una dintre victimele supravieţuitoare a fost preluată de un elicopter SMURD chemat din Târgu Mureş, deoarece exista suspiciunea că a suferit o fractură de şold. Alte două persoane, care prezintă răni uşoare, au fost transportate la spital pe cale terestră.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.