Accident rutier cu sase victime pe strada Traian

Accident rutier cu sase victime pe strada Traian

0 715

Doi tineri care incarcau bagaje s-au ales cu traumatisme grave la picioare, dupa ce au fost prinsi intre masini. Ambii soferi si doi pasageri, printre care si o gravida in luna a saptea, au ajuns la spital. Un echipaj de descarcerare, trei ambulante si trei echipaje SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor si transportul ranitilor,

Un brasovean de 30 de ani nu a acordat prioritate si a lovit puternic o alta masina, pe care a proiectat-o intr-un autovehicul care stationa. Doi tineri care incarcau bagaje in acesta s-au ales cu traumatisme grave la picioare, dupa ce au fost prinsi intre masini. Ambii soferi si doi pasageri, printre care si o gravida in luna a saptea, au ajuns la spital. Un echipaj de descarcerare, trei ambulante si trei echipaje SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor si transportul ranitilor,

Duminica seara, in jurul orei 22.00, un brasovean in varsta de 30 de ani, nu a acordat prioritate unui alt sofer care mergea regulamentar pe strada Traian si s-au ciocnit. In urma impactului, masina care circula regulamentar a ricosat si a lovit doi tineri, o fata si un baiat, care se aflau in spatele unui autoturism parcat, in care incarcau cateva bagaje.

Cei doi au fost grav raniti si s-au ales cu traumatisme la membrele inferioare. Alte patru persoame au fost ranite usor, cei doi soferi implicati in accident, precum si doi pasageri din autoturismul care a provocat coliziune. Unul dintre acestia este o femeie in varsta de 26 de ani, insarcinata in sapte luni, care a suferit un traumatism cranio-cerebral si o fractura la unul din picioare. In total, accidentul a facut sase victime – patru barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 22 si 31 de ani, potrivit col. Viorel Mazarel, comandant Detasamentul II Pompieri Brasov.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a intervenit cu trei echipaje SMURD si trei ambulante. A fost solicitat si un echipaj de descarcerare, dupa ce unul dintre tinerii care incarcau bagaje in strada a ramas cu picioarele prinse intre autoturisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean, in stare constienta.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.