Accident infiorator intre Brasov si Cristian!

Accident infiorator intre Brasov si Cristian!

0 890

Un tanar de 27 de ani a decedat dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a izbit frontal de un camion. Impactul a fost atat de violent incat masina a fost imprastiata pe zeci de metri. Medicii si politistii nici macar nu au putut determina initial sexul soferului, sfartecat de fiarele masinii. Martorii au declarat, in stare de soc, ca masina deplasa cu o viteza foarte mare.

Un tanar de 27 de ani a decedat dupa ce autoturismul pe care il conducea s-a izbit frontal de un camion. Impactul a fost atat de violent incat masina a fost imprastiata pe zeci de metri. Medicii si politistii nici macar nu au putut determina initial sexul soferului, sfartecat de fiarele masinii.

Martorii au declarat, in stare de soc, ca masina deplasa cu o viteza foarte mare. Soferul camionul a scapat cu cateva contuzii, dar puntea din fata a TIR-ului a fost smulsa si proiectata pe camp.

Accidentul a avut loc miercuri dimineata pe DN 73, segmentul care leaga Brasovul de localitatea Cristian. Un autoturismul BMW, inmatriculat in Bulgaria, circula cu viteza mare si s-a ciocnit frontal cu un camion, care se deplasa spre Brasov, iar masina a intrat efectiv sub camion.

Impactul a fost atat de mare incat puntea din fata a camionului a fost smulsa si aruncata pe partea cealalta a drumului cadre 04.51 , la zece metri, pe camp. Cadavrul soferului era atat de terciut intre fiarele masinii astfel incat politistii nici macar nu au putut determina initial daca este vorba despre o femeie sau un barbat, confirma cms sef Ionel Onosa, imputernicit sef Serviciu Rutier, IPJ Brasov.

Ajunsi la fata locului medicii nu au mai avut ce face pentru soferul BWM -ului. Din fericire, conducatorul camionului a scapat cu cateva contuzii.

Martorii spun ca totul s-a petrecut atat de repede, incat nici nu au apucat sa-si dea seama de tragedie.

Si cei care au ajuns dupa impact au ramas inmarmuriti. Socati de ceea ce au vazut sunt convinsi ca soferul autoturismului a avut viteza foarte mare.

Circulatia pe portiunea de drum a DN 73 intre Cristian si iesirea din Brasov a fost deviata toata dimineata.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.